Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γυμνός μόνο με το εσώρουχο του ο Κρατερός Κατσούλης: «Μετανιώνει» για το χωρισμό η Κατερίνα Καραβάτου (photo)

Η φωτογραφία που τρέλανε τις θαυμάστριές του

6 Δεκεμβρίου 2022 14:50
Γυμνός μόνο με το εσώρουχο του ο Κρατερός Κατσούλης: «Μετανιώνει» για το χωρισμό η Κατερίνα Καραβάτου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου να αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου, ωστόσο θα έχουν πάντα τα δύο τους παιδιά που θα τους ενώνουν.

Για χρόνια οι δυο τους είχαν γίνει ένα ανεπανάληπτο τηλεοπτικό δίδυμο που μας κρατούσε συντροφιά μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των ΚουΚου», έτσι ήταν μαζί όχι μόνο στη ζωή αλλά και στα εργασιακά! Παράλληλα, αυτή είναι η διαφορά ηλικίας τους: Τόσα χρόνια περνά ο Κρατερός Κατσούλης την Κατερίνα Καραβάτου.

Εμείς βρήκαμε μια σπάνια φωτογραφία που υπάρχει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ο ίδιος βρίσκεται στο κρεβάτι και ποζάρει μόνο με το εσώρουχό του.

Προφανώς είναι ένα κομμένο φωτογραφικό απόσπασμα από κάποια σειρά που έπαιζε ο ηθοποιός στα νιάτα του. Μήπως πρέπει να ξανασκεφτεί το διαζύγιο η Κατερίνα Καραβάτου;

Πριν τραβήξουν...χωριστούς δρόμους: Σε αυτό το σπίτι έμενε ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου πριν το διαζύγιο (photos)

Πριν λίγους μήνες η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν πως έπειτα από 10 χρόνια γάμου, πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Αφού οι προσπάθειες για να φτιάξουν τη σχέση τους δεν απέδωσαν καρπούς. Ήταν από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και η είδηση “έσκασε” από το πουθενά. Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός για την ερωτική του ζωή με την Κατερίνα Καραβάτου.

Μπορεί οι φήμες πως έχουν χωρίσει και κάνουν μάλιστα χωριστές διακοπές να ήταν πολλές, ωστόσο κανείς δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι. Να όμως, που όλα τα δημοσιεύματα αυτά ήταν αλήθεια. Μέσα στα 10 χρόνια γάμου τους, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, απέκτησαν τα δυο αγγελούδια τους.

Την Αέλια και τον Αρίωνα που είναι και η κύρια προτεραιότητα τους, ειδικά μετά το διαζύγιο.

Το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας έμενε σε μια όμορφη μονοκατοικία. Όπου διαθέτει τεράστιο κήπο για να παίζουν τα παιδιά τους.

Πολλές μάλιστα, ήταν οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας, όπου μας έδειχνε το εσωτερικό του και την διακόσμηση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share