Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Καμαρώνει η Κάτια Ζυγούλη: Αυτή τη δουλειά κάνει ο Σάκης Ρουβάς εκτός από τραγουδιστής

Είναι και... πολυπράγμων

6 Δεκεμβρίου 2022 14:01
Καμαρώνει η Κάτια Ζυγούλη: Αυτή τη δουλειά κάνει ο Σάκης Ρουβάς εκτός από τραγουδιστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βιώνουν την απόλυτη ευτυχία με την οικογένειά τους, έχοντας τέσσερα παιδιά και δημιουργώντας τον παράδεισό τους στον Νέο Βουτζά, με το γάμο τους να «σφραγίζεται» από εκλεκτούς κουμπάρους.

Όλοι μαζί ζουν σε ένα εντυπωσιακό σπίτι, με έναν μεγάλο και καταπράσινο κήπο που σε κάθε γωνιά του υπάρχουν λουλούδια, δέντρα και ένα μποστάνι, ώστε να προμηθεύονται βιολογικά λαχανικά και φρούτα.

Ο... παραγωγός Σάκης

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής καλλιεργεί ντομάτες αλλά και… πεπόνια. Σε μία πρόσφατη δημοσίευσή του στο Instagram, τον βλέπουμε να περιπλανιέται στον κήπο του και να κόβει τα φρούτα ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να τα δοκιμάσει.

«Από την παραγωγή στην κατανάλωση! Με συγκινεί κάθε φορά το μεγαλείο της φύσης και οι καρποί που απλόχερα μας προσφέρει. Για να δούμε… πέτυχαν τα φετινά μας πεπόνια;», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του και στα σχόλια οι φανς του τον αποθεώνουν.

Ο τραγουδιστής εκφράζει πολύ συχνά την ευγνωμοσύνη του στη μητέρα φύση για αυτά που μας προσφέρει: «Σ’ ευχαριστώ για κάθε μέρα που περνάει και μας δίνεις όλα όσα χρειαζόμαστε».

Ενώ ανεβάζει συχνά βίντεο με τον ίδιο να καλλιεργεί το μποστάνι του συνήθως με τη βοήθεια των παιδιών του, μαθαίνοντάς τα τη σημασία του να καλλιεργείς τα δικά σου τρόφιμα και να σέβεσαι τη φύση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share