Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μόνο λιτό δεν το λες: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός και το πανύψηλο δέντρο (photo)

Βγαλμένο από παραμύθι

6 Δεκεμβρίου 2022 13:46
Μόνο λιτό δεν το λες: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός και το πανύψηλο δέντρο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε γιορτινό mood μπήκαν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, αφού στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους και πιο συγκεκριμένα στο εντυπωσιακό σαλόνι τους.

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισαν με τον αγαπημένο της στο σαλόνι τους. Παράλληλα, αυτή ήταν η θυσία που έκανε η Βάσω Λασκαράκη για το Λευτέρη Σουλτάτο.

Όπως θα δείτε και εσείς, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό και πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, πάνω στο οποίο είχαν τοποθετηθεί αμέτρητα πολύχρωμα στολίδια.

«7:55 π.μ. Τον ξυπνήσαμε γλυκοχάραμα να βάλουμε το αστέρι όλοι μαζί. Και του χρόνου», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία

χριστουγεννιάτικο δέντρο λασκαράκη σουλτάτος

Στη φόρα ο απόλυτος εφιάλτης για τη Βάσω Λασκαράκη: «Θα πεθαίνει από ενοχές και αγωνία...»

Η Βάσω Λασκαράκη πριν λίγο καιρό είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου και είχε μιλήσει για τη συμμετοχή της στη σειρά «Σε Ξένα Χέρια» και πόσο επίκαιρος είναι ο ρόλος της.

Δείτε επίσης: Η Βάσω Λασκαράκη εξομολογείται για το χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Η Εύα ήταν τότε τεσσάρων ετών, όταν...»

Μέσα σε όλα αυτά που ζούμε πόσο επίκαιρη φαντάζει η ηρωίδα σου, η Τόνια, στην αξιόλογη σειρά της ΕΡΤ «Σε Ξένα Χέρια»; Πραγματικά η ηρωίδα μου αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο φόβο ενός γονέα, να του απαγάγουν το παιδί του και να μην ξέρει αν ζει, αν είναι καλά ή αν έχει πεθάνει.

Αυτό, αν συμβεί σε κάποιον γονέα, είναι χειρότερο κι από θάνατο γιατί μια ζωή θα ψάχνει να βρει το παιδί και θα πεθαίνει από ενοχές και από αγωνία αλλά θα ζει και με την ελπίδα. Πραγματικά, η ηρωίδα μου, η Τόνια, είχε την κακοτυχία να της απαγάγουν το μωρό της και να ψάχνει μέχρι το φινάλε, θεωρώ, της σειράς, το καλοκαίρι, το παιδί της.

Η σειρά χαρακτηρίζεται δραμεντί, γιατί η Τόνια βρίσκεται νταντά στο ίδιο της το παιδί χωρίς να το ξέρει, έπειτα από λίγο καιρό και για αυτό η σειρά τιτλοφορείται «Σε Ξένα Χέρια» , που δεν είναι ξένα αλλά τα μητρικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share