Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τους μοιάζει πολύ η Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτοί είναι τα πεθερικά του Νίκου Ευαγγελάτου σε σπάνια κλικ

Την προσέχουν και τους προσέχει σαν τα μάτια της

6 Δεκεμβρίου 2022 13:20
Τους μοιάζει πολύ η Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτοί είναι τα πεθερικά του Νίκου Ευαγγελάτου σε σπάνια κλικ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου μπορεί να είναι μια γυναίκα καριέρας, ωστόσο πάντοτε φροντίζει και για την οικογένειά της, είτε αυτή που έχει με τον Νίκο Ευαγγελάτο είτε τους αγαπημένους της γονείς, με το σύζυγό της πάντως να αποκαλύπτει ένα ιδιαίτερο μυστικό.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποφοίτησε από το Αρσάκειο και έπειτα ακολούθησε σπουδές χορού στο Σχολή Τεχνών του Αμβούργου στη Γερμανία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, φοίτησε στο τμήμα δημοσιογραφίας του ANT1 MediaLab.

Λίγο αργότερα παντρεύτηκε με τον επίσης δημοσιογράφο, Νίκο Ευαγγελάτο και είναι γονείς του Νικόλα και της Λυδίας, ενώ πια παρουσιάζει την κοινωνική και ενημερωτική εκπομπή «T-Live» στον Alpha.

Γονείς της είναι η Άννα και ο Μίμης Στεφανίδης. Και οι δύο της μοιάζουν πάρα πολύ, με τον Μίμη μάλιστα να είναι ένας ιστορικός μπασκετμπολίστας και την Τατιάνα ποτέ να μην κρύβει τη λατρεία της για το πρόσωπό τους.

Τατιάνα Στεφανίδου και μητέρα

Θέλει να είναι ανεξάρτητος από τους γονείς του: Η δουλειά που κάνει ο γιος Τατιάνας Στεφανίδου-Νίκου Ευαγγελάτου και δεν έχει σχέση με τη δημοσιογραφία

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος καμαρώνουν για τα δύο παιδιά τους, με τον δημοσιογράφο να έχει και άλλο ένα από το γάμο με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Η παρουσιάστρια έχει σχολιάσει για τη σχέση με το σύζυγό της, ότι «δε θα έμπαινα στη διαδικασία εγώ ή ο Νίκος να κάνουμε κάτι που θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένειά μας. Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Στο τέλος της ημέρας συζητάμε τα θέματα και συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα. Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε, και με τα παιδιά, θα συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας».

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε και για τα παιδιά της. «Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει οικονομικά και εργάζεται παράλληλα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υπερήφανος που δεν θέλει να μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει το πανεπιστήμιό του, πιάνει κι αυτός δουλειά.

Επειδή η σφραγίδα των γονιών ήταν αρκετά έντονη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αρχικά ο Νίκος τα απέτρεψε από το να μπουν στον χώρο μας. Προς το παρόν δεν θα ασχοληθούν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share