Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν την έχετε δει ποτέ ξανά: Αυτή είναι η μητέρα της Πόπης Τσαπανίδου (photo)

Τι λέτε, μοιάζουν;

6 Δεκεμβρίου 2022 13:19
Δεν την έχετε δει ποτέ ξανά: Αυτή είναι η μητέρα της Πόπης Τσαπανίδου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου, ξεκίνησε μικρή την πορεία της στη δημοσιογραφία. Ήταν μόλις 16 χρονών όταν άρχισε την πρακτική της στην εφημερίδα Ελληνικός Βορράς. Δυναμική και πεισματάρα, φαίνεται πως θα ακολουθήσει το επάγγελμα που ονειρεύεται, όταν σε ηλικία 19 χρονών, ο έρωτας μπαίνει στη ζωή της. Ο κρητικός Ευτύχης Μανωλαράκης, θα γίνει ο άντρας για το οποίο θα αφήσει τη δημοσιογραφία στην άκρη για να… κατέβει στην Αθήνα. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τον όρο που έχει βάλει στη σχέση της με τον Νίκο Ιατρού.

Παντρεύονται και λίγο αργότερα αποκτούν το πρώτο τους παιδί, την Εύα. Τρία χρόνια αργότερα η Πόπη μαθαίνει ότι είναι πάλι έγκυος, αυτή τη φορά σε δίδυμα. Τίποτα δεν φαινόταν ότι μπορεί να επισκιάσει την ευτυχία του νεαρού ζευγαριού, όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για τη νεαρή Πόπη. Μία μόλις εβδομάδα μετά τον υπέρηχο που έδειξε στο ζευγάρι, ότι περιμένουν δίδυμα, ο Ευτύχης σκοτώνεται. Ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, και μέτοχος του καλύτερου -τότε- κλαμπ των Αθηνών, της «Αυτοκίνησης» που εκείνη την εποχή μεταφερόταν στον χώρο του «Club 22» στη Βουλιαγμένης, ο Ευτύχης, έκανε μία δουλειά για το μαγαζί και έπεσε πάνω σε κάτι καλώδια.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή: «Ηλεκτροπληξία». Η Πόπη, έγκυος σε δίδυμα και με ένα μωρό στο σπίτι, σε μία ξένη πόλη, παγώνει. Οι επιλογές που έχει είναι ελάχιστες. Αποφασίζει να επιστρέψει στη γενέτειρά της, να μείνει με τους γονείς της για να έχει βοήθεια με τα παιδιά ώστε να μπορέσει να δουλέψει. Χρειάζεται χρήματα.

«Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πάρα πολύ δύσκολα, λίγο σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς μου ήταν όχι απλά βράχοι, κάτι παραπάνω. Η μαμά μου, μου είπε πρόσφατα ότι “ο μπαμπάς σου τότε με έπιασε και μου είπε ότι για τα επόμενα εφτά χρόνια θα είμαστε για την Πόπη”. Ο μπαμπάς μου έχει δέκα χρόνια που πέθανε»,

Φίλοι και γνωστοί κινητοποιούνται για να τη βοηθήσουν. Είναι 1992, η Πόπη έχει βγάλει πια τα μαύρα ρούχα, ζει στη Θεσσαλονίκη και ξεκινά μία ραδιοφωνική εκπομπή στον AΝΤ1. Δουλεύει πολύ και ταυτόχρονα κάνει ό,τι μπορεί για να κρύψει τη θηλυκότητά της. Μισοφαγωμένα νύχια λόγω νευρικότητας, ατημέλητα μαλλιά, ξεβαμμένα τζιν, ορειβατικά μποτάκια, μεγάλα πουκάμισα και ξεχειλωμένα πουλόβερ, την κάνουν να νιώθει πιο ασφαλής σε ένα περιβάλλον ούτως ή άλλως ανταγωνιστικό που όλοι την αντιμετωπίζουν ως χήρα. Δεν θέλει να την λυπούνται. Σκληραίνει.

Η δουλειά της έχει γίνει η κινητήριος δύναμή της και δεν αργεί να έρθει στον δρόμο της η τηλεόραση. Δεν ήθελε, αλλά τα χρήματα που της εξασφάλιζε η τηλεοπτική δουλειά, ήταν πολύ καλύτερα.

Βγαίνει καθημερινά στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού για να πει τα νέα της Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα όμως, παραμένει και στο ρεπορτάζ. Τη μεγάλη της αγάπη. Η μεγάλη της μανία, ήταν να κάνει αποκλειστικό ρεπορτάζ που δε θα το είχε το MEGA.

«Σε τρόμαζε η επιμονή της» αναφέρει συνάδελφός της, στο σημερινό «Πρώτο Θέμα». Χωρίς πολλούς φίλους και κλειστός άνθρωπος δεν άφηνε το περιθώριο να την πλησιάσεις. «Προτιμούσε να κάθεται σε μία γωνιά και να παίζει tetris, παρά να μιλάει» συμπληρώνει η συνάδελφος από τα παλιά.

«Είχα απωθήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μου, τα γεγονότα. Ξέρεις πότε το ξεπέρασα. Πριν από τρία χρόνια, έκλαψα για πρώτη φορά» είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου.

Αυτή είναι η μητέρα της Πόπης Τσαπανίδου

Η μεγάλη κόρη της Πόπης Τσαπανίδου δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τη γιαγιά της, τη μητέρα της δημοσιογράφου και μας έδειξε πρώτη φορά το πρόσωπό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share