Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ήταν άγνωστο σε όλους: Αυτός ο δημοσιογράφος είναι βαφτισιμιός της Λιάνας Κανέλλη (photo)

Για ποιον χτυπάει η «καμπάνα»;

6 Δεκεμβρίου 2022 13:02
Ήταν άγνωστο σε όλους: Αυτός ο δημοσιογράφος είναι βαφτισιμιός της Λιάνας Κανέλλη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός από περήφανη μαμά η Λιάνα Κανέλλη έχει κάθε λόγο για να είναι και περήφανη νονά, καθώς ο βαφτισιμιός της είναι ένα γνωστό πρόσωπο της showbiz, που μάλιστα είχε λάβει μέρος και στο Survivor 5.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος πριν χρόνια είχε αποκαλύψει στην εκπομπή “SPATAlive” ποια είναι η νονά του. Με μια φωτογραφία που έδειξαν στην εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκη είδαμε την βάπτιση του μικρού Λάμπρου Κωνσταντάρα που τον κρατάει η νονά του Λιάνα Κανέλλη.

Ο δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά: “ Στην επόμενη βάφτιση από την δική μου, ήταν ένα κοριτσάκι με το οποίο τα φτιάξαμε όταν ήμουν 16 χρόνων. Με την ευκαιρία αυτή είναι η βίλα της Λιάνας Κανέλλη στα Βόρεια προάστια.

Λάμπρος Κωνσταντάρας βαφτισιμιός Λιάνας Κανέλλη

Η απαγόρευση της Λιάνας Κανέλλη στον υιοθετημένο γιο της: «Δεν θέλω να μου κάνει... Το βρίσκω ανώμαλο»

Η Λιάνα Κανέλλη είναι από τις πρωτοπόρους οπαδούς της υιοθεσίας καθώς ο υιοθετημένος γιος της, Γαβριήλ είναι σήμερα 26 ετών και παραμένει “πεισματικά” μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ενώ, αντιδράσεις είχε προκαλέσει στον πολιτικό κόσμο η βίλα της στα Βόρεια προάστια

«Δεν θέλω ο γιος μου να μου κάνει baby sitting»

«Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να μου κάνει παρέα και baby sitting είχε πει επίσης το 2011 η Λιάνα Κανέλλη. Το βρίσκω ανώμαλο. Να βγαίνει έξω θέλω, να βγαίνει με τους φίλους του και ευτυχώς είναι κοινωνικό παιδί. Χειρότερο πράγμα από ανελεύθερα παιδιά και κυρίως αναγκασμένα να ζουν με τους γονείς δεν υπάρχει. Το παιδί πρέπει να είναι μαζί μου όταν θέλει, όποτε θέλει και σε καμιά πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη, για λόγους ηθικής στήριξης».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share