Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαριστική αποκάλυψη για τον Σταμάτη Φασουλή: Το παιδί που δεν κράτησε με την σύντροφό του και η οικογένεια

Τι εξομολογήθηκε;

6 Δεκεμβρίου 2022 12:20
Σοκαριστική αποκάλυψη για τον Σταμάτη Φασουλή: Το παιδί που δεν κράτησε με την σύντροφό του και η οικογένεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σταμάτης Φασουλής είναι από τους ανθρώπους του θεάματος που όταν παραχωρεί συνεντεύξεις μιλά σπάνια για την προσωπική του ζωή. Κάνοντας μια εξαίρεση και μιλώντας στη Real, ο γνωστός θεατράνθρωπος είχε αποκαλύψει πως όταν ήταν νέος η σύντροφός του είχε μείνει έγκυος.

Παράλληλα, είχε μιλήσει για τις οικονομικές του απολαβές, αλλά και την περιουσία που έχει. Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η καταγωγή του Σταμάτη Φασουλή.

«Εγώ δεν «ανοίχτηκα» στις ημέρες με τις παχιές αγελάδες. Είμαι από τους λίγους Έλληνες που δεν έχω πάρει ούτε ένα δάνειο, δεν πήγα σε ένα πιο μεγάλο σπίτι από αυτό που έχω που είναι 80 τετραγωνικά, δεν άλλαξα αυτοκίνητο από το '94, δεν έζησα όπως πολλοί άλλοι μια εικονική πραγματικότητα.

Σταμάτης Φασουλής

Γι' αυτό και οι δικές μου «πληγές» είναι λιγότερες. Αν είχα παιδιά και οικογένεια, αν είχα δημιουργήσει υποχρεώσεις δεν θα ήταν καλά τα πράγματα, όπως δεν είναι πια για τον περισσότερο κόσμο όπως βλέπουμε» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην Real.

Θα ήθελε να κάνει ένα παιδί; «Θα μπορούσα να έχω παιδί, αλλά δεν το έκανα, δεν το αποφάσισα. Το φοβήθηκα αν θέλεις...»

Υπήρξε κάποια εγκυμοσύνη γυναίκας με την οποία ήταν μαζί; «Ναι, όταν ήμουν πολύ νέος, 18 χρονών».

Τι φοβήθηκε και δεν κράτησαν το παιδί; «Φοβήθηκα πως δεν θα ήμουν καλός πατέρας, δεν ήξερα πώς θα αντιμετωπιζόταν σε εκείνα τα χρόνια, που ήταν αλλιώς ένα δικό μου παιδί...»

Κατά μέτωπο επίθεση από Μάρα Μεϊμαρίδη: «Ο Σταμάτης Φασουλής έχει βγάλει πολλά λεφτά από μένα...»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε για τον Σταμάτη Φασουλή την περίοδο που ήταν στο J2US σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Εγώ δεν αισθάνομαι εδώ ότι διαγωνίζομαι. Είναι η παρουσία μου εδώ και δεν δίνω καμία σημασία αν διαγωνίζομαι ή όχι. Όσο με θέλει ο κόσμος θα καθίσω, όταν πάψει να με ψηφίζει θα αποχωρίσω. Αλλά θα το έχω ευχαριστηθεί», είπε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη είπε στη συνέχεια για τον Σταμάτη Φασουλή: «Δεν ξεχνάς την περσόνα που σε κάνει πλούσιο. Εγώ τον λατρεύω τον Φασουλή και νομίζω ότι είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος. Ο Φασουλής έχει βγάλει πολλά λεφτά από μένα». Με την ευκαιρία, δείτε το σχόλιο που έκανε η γνωστή συγγραφέας και προκλήθηκε χαμός.

«Δεν ξεχνιούνται αυτά, ούτε οι περσόνες, ούτε τα λεφτά», είπε κλείνοντας η Μάρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share