Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά: «Δεν ήθελα το διαζύγιο…» - Η σπάνια εξομολόγηση για το Γιώργο Λιάγκα

Τι αποκάλυψε;

6 Δεκεμβρίου 2022 12:09
«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά: «Δεν ήθελα το διαζύγιο…» - Η σπάνια εξομολόγηση για το Γιώργο Λιάγκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια η Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει στον Γιώργο Παπαδάκη για το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα, κάνοντας μια σπάνια εξομολόγηση για το χωρισμό τους.

Η αποκάλυψη που αφορούσε την προσωπική της ζωή ήρθε τελείως αιφνιδιαστικά, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο κατά 11 χρόνια νεότερος σύντροφος της παρουσιάστριας.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 μετά από τρία χρόνια σχέσης. Μαζί απέκτησαν δύο γιους, τον Γιάννη (γενν. 2011) και τον Δημήτρη Λιάγκα (γενν. 2014). Τον Νοέμβριο του 2016 ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου.

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας

Η σπάνια εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά για το διαζύγιο από Γιώργο Λιάγκα

«Επειδή το έζησα, δεν σημαίνει ότι όλα καλά. Μπορεί καμιά φορά στην κουβέντα να ακούσω «πολλά ζευγάρια παίρνουν διαζύγιο». Δεν σημαίνει αυτό ότι είναι όλα καλά. Ούτε το ήθελα… Το ιδανικό είναι να μένει το ζευγάρι μαζί. Από εκεί και πέρα, όταν δεν υπάρχει άλλος δρόμος… Αυτό που ήθελα και όχι επειδή έπρεπε, όχι επειδή έτυχε, ήταν να αποκτήσω παιδιά. Αυτό το ήθελα!», είχε εξομολογηθεί η Φαίη Σκορδά.

Κόλαφος η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Γιώργος Λιάγκας οφείλει στη Φαίη Σκορδά....»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε θέση στην άτυπη κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για τα επόμενα τηλεοπτικά τους βήματα.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πήραν την πρωινή ζώνη μέσα από τα χέρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή όταν έκαναν τη μεταγραφή από το Μega στον ΑΝΤ1. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που η Φαίη Σκορδά δεν μιλάει πια με τη Σάσα Σταμάτη.

«Απλά μας λες τόση ώρα για το θέλω της Φαίης και δεν μας λες για το θέλω του Λιάγκα. Γιατί θεωρητικά ο Γιώργος που όντως ήρθε μετά από προτροπή της Φαίης, γιατί θυμάστε ότι τότε οι μετοχές του ήταν πολύ πεσμένες. Πέραν του ότι με έναν τρόπο οφείλει στη Φαίη το ότι ξαναγύρισε εκεί, μοιράστηκαν την εκπομπή, είναι και πατέρας των παιδιών τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Λιάγκας Φαίη Σκορδά

Δηλαδή, θέλω να πω ότι κι εκείνος, θεωρητικά, δεν στηρίζει ώστε η Φαίη να πάρει από τον ΑΝΤ1 αυτό που θέλει; Ίσως ζω σε έναν ροζ κόσμο που όλα φαντάζουν ιδανικά, αλλά θα πίστευα ότι ο Γιώργος θα λειτουργήσει και προς τα συμφέροντα της Φαίης.

Επειδή ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος έντιμος και σωστός, θα διασφαλίσει και θα προασπίσει τα συμφέροντα της Φαίης. Όπως και εκείνη το έκανε, όταν ο Γιώργος ήταν πολύ στα κάτω του όταν του έδωσε χείρα βοηθείας και τον πήρε στον ΑΝΤ1 δίπλα της, πιστεύω ότι θα τη βοηθήσει μέχρι τέλους να βρουν μία λύση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share