Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Όχι μόνο παντρεύτηκε, αλλά κάνει και το παιδί του...» - «Σεισμός» με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Η αποκάλυψη για την παρουσιάστρια

6 Δεκεμβρίου 2022 11:41
«Όχι μόνο παντρεύτηκε, αλλά κάνει και το παιδί του...» - «Σεισμός» με τη Ζέτα Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια εδώ και πολύ καιρό είναι μόνη της, ωστόσο αρκετές φήμες έκαναν λόγο για τη συνύπαρξή της με άλλο γνωστό πρόσωπο της showbiz.

Συγκεκριμένα, ευφάνταστα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Κωνσταντίνος Δέδες παντρεύονται και μάλιστα ότι περιμένουν παιδί. Μια αναφορά που έκανε ο Λευτέρης Ελευθερίου στο Καλό Μεσημεράκι, προκάλεσε πολλά γέλια στον Νίκο Μουτσινά, ενώ μπήκαν και τα πράγματα στη θέση τους, με την φίλη τους να εκφράζεται για μια άλλη μεγάλη της αγάπη.

«Εδώ παντρεύτηκαν οι φίλοι μας, ο Κωνσταντίνος Δέδες και η Ζέτα Μακρυπούλια, δεν θα παντρευόμουν εγώ;», είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε γελώντας:

«Τι βλάκας! Όχι μόνο παντρεύτηκαν, η Ζέτα θα κάνει και το παιδί του. Είναι οδοντίατρος, δεν μπορεί να την ξεγεννήσει και να μην το μάθουν οι κάμερες. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια».

Ούτε Ρέμος, ούτε Χατζηγιάννης και σίγουρα όχι Δέδες: Αυτός ήταν ο πρώτος μεγάλος έρωτας της Ζέτας Μακρυπούλια - Με τι ασχολείται (photos)

Ήταν η εποχή κατά την οποία η ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια άρχισε να κερδίζει πόντους δημοσιότητας. Επρόκειτο άλλωστε για μία εντυπωσιακή γυναίκα με πλούσιο ταλέντο που είχε ήδη καταγράψει τις πρώτες της εμφανίσεις στην τηλεόραση.

Στην προσωπική της ζωή τότε διατηρούσε σχέση με τον Κώστα Αλιμπέρτη. Φυσικά, ο τελευταίος –που ήταν διάσημος τότε- είχε αναλάβει και το πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής της αγαπημένης του.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η σχέση τους έμεινε κρυφή. Ωστόσο, κάποια στιγμή αποκαλύφθηκε.

Αλιμπέρτης Μακρυπούλια γυμναστική

Το 1997, το περιοδικό «Ciao», αναφέρθηκε στον δεσμό τους.

Στο κείμενο, το οποίο υπέγραφε η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Δουβαρά, τονίζονταν πως για τη -μελαχρινή τότε- Μακρυπούλια ο «γυμναστής της δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο της! Τον Κώστα Αλιμπέρτη, βέβαια! Πώς να μην είναι εντελώς… προσωπικός της (σ.σ. γυμναστής) δηλαδή;

Η Ζέτα δεν έχει στάνταρ ωράριο αλλά έχει εξαιρετική αντοχή αφού –όπως λέει και ο Κώστας, είναι μικρή και έχει αποθέματα ενέργειας- εξόν εκείνης της φοράς, που είχαν έρθει κάποιοι φίλοι του γυμναστές από την Αμερική και το ξεθέωσαν το κορίτσι!

Η Ζέτα, επίσης, γυμνάζει περισσότερο τους ώμους και τα πόδια αλλά βαριέται να κάνει πολλή ώρα ποδήλατο, όπως βαριέται και τις συνεχείς επαναλήψεις.

Αλιμπέρτης Μακρυπούλια

Ο Κώστας τη μαλώνει αν δεν τηρεί το πρόγραμμα διατροφής που της έχει ορίσει αλλά δηλώνει με θαυμασμό: ‘Η Ζέτα έχει να φάει πατάτες τηγανητές τουλάχιστον δύο χρόνια’!».

Η Μακρυπούλια ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Αλιμπέρτη. Πάντως, η σχέση τους ολοκλήρωσε τον κύκλο της έπειτα από περίπου πέντε χρόνια.

Ο personal trainer δήλωσε, χρόνια αργότερα, ότι εκείνος αποφάσισε να μπει τέλος στην κοινή τους πορεία καθώς η σύντροφός του ήθελε να παντρευτούν.

Αλιμπέρτης Μακρυπούλια παραλία

Ο χωρισμός φαίνεται πως ήταν φιλικός. Άλλωστε, υπήρχε αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που είχαν περάσει τόσα πολλά μαζί.

Λίγο αργότερα, στη ζωή της Μακρυπούλια επρόκειτο να μπει ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share