Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ρέστος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν είχα να βάλω βενζίνη, όταν...»

Τι αποκάλυψε για τις απολαβές του;

6 Δεκεμβρίου 2022 11:35
Ρέστος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν είχα να βάλω βενζίνη, όταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Σπύρος Παπαδόπουλος είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό καλεσμένος στο “Στούντιο 4” και είχε μιλήσει στα χρήματα που έχει πάρει, αλλά και στην περίοδο που δεν είχε να βάλει ούτε βενζίνη.

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση που έχει με το χρήμα αποκαλύπτοντας πως ποτέ δεν έκανε αποταμίευση γεγονός που τον οδήγησε σε σημείο, όταν ξέσπασε η κρίση να μην έχει λεφτά να βάλει ούτε βενζίνη. Με την ευκαιρία, αυτό το αμάξι οδηγεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Είμαι σκορπιοχέρης. Ότι και να περάσει από εδώ, περνάει. Ό,τι βγάζω το ξοδεύω. Δε ξέρω που τα ξοδεύω. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Η μόνη περίοδος που είπα στον εαυτό μου ότι είναι λιγότερο πίσω, ήταν στην κρίση όταν ξαφνικά βρέθηκα να μην έχω να βάλω βενζίνη. Είπα ότι “είσαι ξεφτίλας ρε φίλε”, να έχουν περάσει τόσα λεφτά από τα χέρια σου και να μην έχεις μια. Βέβαια, είμαι άνθρωπος του καθήκοντος, στην οικογένεια δεν έλειψε ποτέ τίποτα. Δηλαδή, την ώρα που εγώ δεν είχα να βάλω βενζίνη, από την οικογένεια δεν έλειπε τίποτα» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, συνήθως βρίσκεται πάνω στο σκάφος του για 2,5 μήνες περίπου. Ωστόσο φέτος, δεν θα τα καταφέρει, λόγω των γυρισμάτων της νέας σειράς που συμμετέχει.

«Είχα πολύ άγχος για τη σειρά. Είχα ξεχάσει πώς είναι. Είχα 20 χρόνια να δω κάμερα κι έλεγα "άραγε, μπορώ;". Νομίζω πως τελικά, το θυμήθηκε, είναι πολύ ωραία δουλειά. Δεν είναι όπως το θέατρο που τα ελέγχεις όλα, εδώ τα ελέγχουν όλα οι άλλοι. Αφέθηκα όμως», εξήγησε για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Τόνισε μάλιστα, πως ο μόνος λόγος, για τον οποίο δεν είχε δεχτεί κάποιον ρόλο μέχρι στιγμής, ήταν η εκπομπή «Στην υγειά μας». «Τα πράγματα ξεφεύγαν μετά από ένα σημείο και ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος. Θυσίασα ρόλους, γιατί από κάποια στιγμή και μετά, δεν μπορούσα να το ελέγξω. Μου έλεγαν "είσαι καλός, τι θα κάνουμε χωρίς εσένα;"», δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «έρωτας» και όπως είπε, πάντα είχε αδυναμία στις γυναίκες. Ωστόσο, πλέον του είναι κάπως δύσκολο να νιώσει ξανά ερωτευμένος.

«Ο έρωτας για εμένα ήταν ζητούμενο. Πάντα ήταν η αδυναμία μου οι γυναίκες, από μικρός έκανα παρέα με κορίτσια. Είχα ρωτήσει κάποτε τον Κώστα Βουτσά αν περνάει αυτό ποτέ και μου είπε "μην ελπίζεις"», δήλωσε χιουμοριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share