Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

«Όταν η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν έγκυος...»: Κόλαφος ο Πασχάλης Τσαρούχας!

Τι αποκάλυψε χρόνια μετά;

6 Δεκεμβρίου 2022 11:26
«Όταν η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν έγκυος...»: Κόλαφος ο Πασχάλης Τσαρούχας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ατυχές περιστατικό που είχε με φωτογράφο αποκάλυψε ο Πασχάλης Τσαρούχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», την περίοδο που η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν έγκυος στο γιο τους, Αχιλλέα.

«Ως έφηβος έκανα βλακείες και έχω βάλει τα ένσημά μου, χοντράδες δεν έχω κάνει, αλλά θα μπορούσα να μην υπάρχω, να έχω σκοτωθεί. Η κραιπάλη άρχισε με την επιτυχία, δούλευα την ημέρα, το βράδυ ξενυχτούσα με πιοτό και η μηχανή γύριζε μόνη της στο σπίτι. Συνειδητοποίησα ότι συναναστρεφόμουν ανθρώπους που δεν ήθελα, συνευρισκόμουν με κοπέλες που δεν ήθελα, έτρωγα φαγητά που δεν μου αρέσαν.

Δείτε επίσης: Μίλησε «ανοιχτά» η Θεοφανία Παπαθωμά: «Τα παιδιά κάνουν περίπλοκη τη συνύπαρξη με τον Γρηγόρη Πετράκο» - Στο περιθώριο ο Πασχάλης Τσαρούχας

Παύεις να είσαι ο εαυτός του και είσαι μια εικόνα, υπηρετείς αυτό που σου είπαν οι άλλοι, ότι είσαι και έτσι το σχόλασα. Με τη Θεοφάνια Παπαθωμά ήμασταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, μας κυνηγούσαν παπαράτσι και έχω σπάσει πόρτα αυτοκίνητου φωτογράφου. Ήταν 1:30 τα ξημερώματα, επιστρέφαμε από παράσταση, η Θεοφανία ήταν έγκυος τότε, και βλέπω να γυαλίζει ένας φακός από την απέναντι πυλωτή. Σκέφτηκα ότι αυτό που δεν θέλω να πω, δεν θα μου το πάρεις με το ζόρι, μουντάρω απέναντι και του κατεβάζω την πόρτα με κλοτσιά στο πεζοδρόμιο.

Τον σεβασμό τον δείχνουμε χωρίς να μας τον επιβάλουν, εγώ τον επέβαλα, έγινα το κακό παιδί και ενδεχομένως από κάπου να κόπηκα. Με τη Θεοφάνια είμαστε τρελοί και οι δυο, και στον γάμο και στο διαζύγιο ό,τι μας ένωνε μας ενώνει και ό,τι μας χώριζε μας χωρίζει ακόμα. Με τη Θεοφάνια μας ενώνει ένα τεράστιο μέγεθος, ο γιος μας Αχιλλέας, όπως και με τη Νατάσα Παπαγιάννη που έχω την κόρη μου, μας ενώνει η Αλεξάνδρα».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share