Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Ζεστό, πετρόκτιστο και με τεράστιο σαλόνι: Αυτό είναι το σπίτι όπου ξεπερνά το διαζύγιο με τη Σοφία Παυλίδου ο Χρήστος Φερεντίνος

Πραγματικά υπέροχο!

6 Δεκεμβρίου 2022 10:56
Ζεστό, πετρόκτιστο και με τεράστιο σαλόνι: Αυτό είναι το σπίτι όπου ξεπερνά το διαζύγιο με τη Σοφία Παυλίδου ο Χρήστος Φερεντίνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Φερεντίνος έχει χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια με τη Σοφία Παυλίδου, με το πρώην ζευγάρι να έχει πάρει την απόφαση σε ένα άκρως πολιτισμένο κλίμα και να τονίζει, ότι οι σχέσεις του παραμένουν εξαιρετικές.

Ο παρουσιαστής, έκτοτε, επιχειρεί να μας παρουσιάσει πως είναι... μοναχικός καβαλάρης, αφού δεν έχει επισημοποιήσει κάποια σχέση του, αλλά η κάμερα τον έχει πιάσει με εντυπωσιακή γυναίκα. Στα στιγμιότυπα της ζωής του, όμως, που μοιράζεται μέσω Instagram, φαίνεται μόνος του, κάνοντας μια αρκετά καλή ζωή.

Το υπέροχο παλάτι του παρουσιαστή

Το σπίτι όπου μένει, παράλληλα, μετά τον χωρισμό, είναι αρκετά αξιοζήλευτο. Ο Φερεντίνος έχει διαμορφώσει έναν αρκετά ζεστό χώρο, ο οποίος σε αρκετά του σημεία είναι πετρόκτιστος, προσδίδοντας μια διαφορετική αρχιτεκτονική πινελιά.

Ο παρουσιαστής του «Deal» περνά εκεί αρκετές στιγμές της καθημερινότητάς του, χαλαρώνοντας από τις αρκετές υποχρεώσεις του, και η αλήθεια είναι πως κι εμείς... θα μέναμε με τις ώρες.

View this post on Instagram

A post shared by Christos Ferentinos (@ferentinos_christos)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share