Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις για τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Είναι δυνατόν να μην είχε αντιληφθεί...» - Ο γάμος με την Τζούλια Παπαδημητρίου και η πατρότητα της Χαράς

Ίσως η πιο σκανδαλώδης περίοδος της ζωής του

6 Δεκεμβρίου 2022 11:03
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις για τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Είναι δυνατόν να μην είχε αντιληφθεί...» - Ο γάμος με την Τζούλια Παπαδημητρίου και η πατρότητα της Χαράς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος «βύθισε» την χώρα στο πένθος πριν από περίπου ενάμιση χρόνο με το θάνατό του, με την πρώην του σύζυγο, Τζούλια Παπαδημητρίου, να μιλά με αποκαλύψεις.

Παρά, μάλιστα, την οριστική και αμετάκληση απόφαση του Αρείου Πάγου ότι η Χαρά δεν είναι κόρη του μεγάλου τραγουδιστή, η πρώην σύζυγός του επιμένει, τονίζοντας πως ακόμη τον αγαπά.

Μιλώντας στο debater.gr για τον χαμό του σπουδαίου καλλιτέχνη δήλωσε: «Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε κάτι που θα ήθελε να πει στον Τόλη Βοσκόπουλο και δεν πρόλαβε, η Τζούλια Παπαδημητρίου απάντησε: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένειά του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα».

Τόλης Βοσκόπουλος: Η απόφαση του Αρείου Πάγου στη μεγάλη διαμάχη για την πατρότητα της Χαράς

Υπενθυμίζεται ότι οριστική απόφαση από τον Άρειο Πάγο δικαίωνε τον Τόλη Βοσκόπουλο, αφού αποφάνθηκε ότι η κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν είναι βιολογική του κόρη.

Όπως ανέφερε δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος στα μέσα Απριλίου, σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν ήταν βιολογικός πατέρας της Χαράς αλλά η 36χρονη σήμερα γυναίκα, φέρεται να γεννήθηκε έπειτα από «τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα».

Σειρά δικαστικών αποφάσεων, που επικύρωσε ο Άρειος Πάγος, αποδεικνύει ότι η Χαρά γεννήθηκε στις 8/2/1986 μετά από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα.

γάμος Τόλη Βοσκόπουλου και Τζούλιας Παπαδημητρίου

«Ψεύδεται ο Βοσκόπουλος»

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε το 1999 στα «Νέα» ο εισαγγελέας Εφετών κ. Δημ. Μαλακάσης, ο οποίος
μελέτησε τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τη μήνυση του Τόλη Βοσκόπουλου στην Τζούλια Παπαδημητρίου, έκρινε ιδιαίτερα αυστηρά τον τραγουδιστή.

«Δυστυχώς, ο κ. Βοσκόπουλος δεν εμφανίζεται φιλαλήθης. Είναι δυνατόν να μην είχε αντιληφθεί κάτι νωρίτερα;», τόνιζε τότε στην εισήγηση του προς το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share