Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άλλος άνθρωπος η Μαρί Κωνσταντάτου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της πριν 29 χρόνια

Αγνώριστη!

6 Δεκεμβρίου 2022 10:50
Άλλος άνθρωπος η Μαρί Κωνσταντάτου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της πριν 29 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 1993 η Μαρί Κωνσταντάτου ήταν μόλις 22 χρονών και είχε ήδη πίσω της μια καριέρα 7 ετών, αφού από τα 15 της πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Μικροί- Μεγάλοι». Εκείνη τη χρονιά είχε φωτογραφηθεί για περιοδικό της εποχής από τον Σπύρο Στάβερη.

Σύμφωνα με το κείμενο του τότε περιοδικού «Από κοντά μοιάζει τελείως διαφορετική από τους ρόλους που παίζει. Τώρα ετοιμάζει τη ΄Γόβα Στιλέτο΄ ενώ όλοι μιλάνε για την ερμηνεία της στην ταινία 'Σταδιακή βελτίωση καιρού'. Τα πάντα μοιάζουν ξεκαθαρισμένα πάνω της». Με την ευκαιρία, αυτός είναι σήμερα ο σύντροφός της.

Μαρί Κωνσταντάτου 22 χρονών

«Κάνω ηθοποιία επειδή μου αρέσει. Δεν με ενδιαφέρει κάτι να είναι εμπορικό με ενδιαφέρει αρκεί να έχει ένα καλό story». Βλέπει TV; «Με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων ως ένα βαθμό. Δεν έχει γραφτεί ποτέ κάτι κακό για μένα. Στους άντρες με εκνευρίζει να φάσκουν και να αντιφάσκουν. Αλλά να λένε, άλλα να εννοούν και στο τέλος άλλα να κάνουν».

Τα βράδια πηγαίνει κινηματογράφο η στο Rumors (σ.σ. club της δεκαετίας του 90). Αν ζούσε σε κάποια άλλη εποχή θα προτιμούσε τον Μεσαίωνα. Όσο για το μέλλον «Σίγουρα θα ήθελα να κάνω ένα παιδί, αλλά δεν ξέρω ακόμη αν θα κάνω οικογένεια. Είναι πολύ νωρίς για να το σκεφτώ».

Μαρί Κωνσταντάτου 1993

Πάντως αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, η Μαρί Κωνσταντάτου φαίνεται πως έχει αλλάξει αισθητά στο πέρασμα του χρόνου.

«Δεν έκανα παιδί με τον Μίνωα Κυριακού γιατί...»: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μαρί Κωνσταντάτου

Η Μαρί Κωνσταντάτου ξεσπάει και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν απέκτησε παιδί με τον Μίνωα Κυριακού.

Η πρώην ηθοποιός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για τον γάμο της με τον αείμνηστο πρόεδρο του ομίλου ΑΝΤ1. Με την ευκαιρία, δείτε εικόνες από το σπίτι της.

«Η ευτυχία ενός ζευγαριού αφορά τη συμπεριφορά και την αγάπη ανάμεσα στους δύο. Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ ένα παιδί που θα έφερνα στον κόσμο για να ολοκληρώσει τη σχέση μου ή για να κρατήσει τον γάμο μου.

Μαρί Κωνσταντάτου

Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν απέκτησα παιδί ήταν γιατί, πολύ απλά, εγώ δεν το επεδίωξα, δεν ήταν στις προτεραιότητές μου», δήλωσε στο Πρώτο θέμα.

Ενώ έκανε την αυτοκριτική της λέγοντας:«Δεν έχω δουλέψει καθόλου με τον εαυτό μου. Πρωτίστως λειτουργώ με το ένστικτό μου. Αυτά τα μαθήματα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Όσο ζω μαθαίνω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share