Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» με την αποκάλυψη της Λίνας Σακκά: «Οι γονείς μου χώρισαν, όταν...»

Τι εξομολογήθηκε;

6 Δεκεμβρίου 2022 09:24
«Βόμβα» με την αποκάλυψη της Λίνας Σακκά: «Οι γονείς μου χώρισαν, όταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίνα Σακκά μίλησε πριν καιρό στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για την οικογένεια της, τον χωρισμό των γονιών της και πως την επηρέασε στη ζωή της αλλά και για την εμπειρία που είχε με τον Νίκο Κούρκουλο στην πρώτη της οντισιόν. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Η ηθοποιός που τότε πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Το τέλειο έγκλημα» στο θέατρο Κιβωτός, είχε αναφερθεί στον χωρισμό των δικών της που βίωσε σε πολύ μικρή ηλικία ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει τέσσερα αδέλφια, από την πλευρά της μητέρας της.

Η ίδια αποκάλυψε ότι έζησε και μεγάλωσε με τον πατέρα της όμως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη μητέρα της.

Επίσης, η Λίνα Σακκά θυμήθηκε την οντισιόν που πέρασε ενώπιον του Νίκου Κούρκουλου ο οποίος είχε δει πόσο αγχωμένη ήταν και της μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για να την καθησυχάσει ενώ τη φίλησε για να της δώσει κουράγιο ώστε να περάσει την οντισιόν.

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον ρόλο της ως μητέρα αλλά και για την ψυχανάλυση που έκανε για δέκα ολόκληρα χρόνια.

«Το πιο σωστό είναι να μην είμαστε μονογαμικοί»: «Βόμβα» από τη Λίνα Σακκά για την προσωπική της ζωή

Η Λίνα Σακκά πριν μερικά χρόνια είχε μιλήσει στο People για την αποχή της από την τηλεόραση μιλά, εξηγώντας τους λόγους που την έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση. «Ήθελα λίγο να χαλαρώσω και να δω κάποια πράγματα διαφορετικά». Με την ευκαιρία, δείτε με τι ασχολείται επαγγελματικά σήμερα η ηθοποιός.

Όσο για το αν έχει φιλίες με ανθρώπους του χώρου δήλωσε: «Έχω φίλους ακόμα κι από τη σχολή, όπως τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Ευριπίδη Λασκαρίδη. Ανάμεσά μας υπάρχει αλληλοσεβασμός και αγάπη, πέρα του ότι είμαστε ηθοποιοί και μπορεί να καταλάβει ο ένας τα προβλήματα του άλλου».

 Λίνα Σακκά

Αναφερόμενη στο αν είναι μονογαμική όσο είναι σε σχέση τόνισε: «Πιστεύω πως το πιο σωστό είναι να μην είμαστε μονογαμικοί μέχρι να γίνουμε. Πρέπει κάποιος να αποκτήσει εμπειρίες, να ανακαλύψει τα όριά του, να δει και να ζήσει καταστάσεις. Τότε θα είναι έτοιμος να μείνει μ’έναν άνθρωπο και να αφοσιωθεί σ’αυτόν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share