Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

«Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη...»: Πέταξε...βόμβα η Τζούλια Αλεξανδράτου - Η αποκάλυψη για τον πατέρα του παιδιού

Τι εξομολογήθηκε;

6 Δεκεμβρίου 2022 08:03
«Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη...»: Πέταξε...βόμβα η Τζούλια Αλεξανδράτου - Η αποκάλυψη για τον πατέρα του παιδιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Τζούλια Αλεξανδράτου παραχώρησε πριν λίγο καιρό την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος.

Το πασίγνωστο μοντέλο αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι έχει δεσμό εδώ και έναν χρόνο! Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε ο γιατρός για την εγκυμοσύνη της.

Επίσης, αναφέρθηκε την εγκυμοσύνη της, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω κύησης αλλά και τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της.

Πώς αισθάνεστε που θα γίνετε μανούλα; Η μητρότητα ήταν μία επιλογή που ήρθε συνειδητά στη ζωή σας;

Η αλήθεια είναι ότι είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Η πρώτη ήταν γύρω στα 20 μου χρόνια με ένα σύντροφο που είχα σχέση τότε, η δεύτερη με τον πρώην σύζυγο μου και η τρίτη τώρα. Ήταν δίκη μου επιλογή να μη συνεχίσω τη κύηση, λόγω του ότι δεν ένιωθα έτοιμη για ένα παιδί ώστε να προχωρήσω την εγκυμοσύνη. Γενικά ‘πιάνω’ εύκολα. Είμαι συνηθισμένη δηλαδή. Αυτή τη φορά ήταν κάτι που και έτοιμη ένιωθα και το ήθελα πολύ χρονικά, αλλά το άφησα στον Θεό το ποτέ θα συμβεί χρονικά, δε ‘προσπαθούσα’ δηλαδή για παιδί. ‘Trust Gods timing He knows’. Αλλάζει όλη σου η ζωή.

Τζούλια Αλεξανδράτου

Πλέον προτεραιότητα είναι μόνο το παιδί μου, κανείς άλλος και τελευταία βάζω εμένα. Θα είμαι εξ ολοκλήρου η σκλάβα του! Αν και σαν άνθρωπος είμαι πολύ σκληρή, αυστηρή και ψυχρή θα έλεγα. I have no emotions. Νομίζω είναι το αγγλικό γενετικό που έχω πάρει. Ούτε θα γίνω χαζομαμά όπως πολλές. Δεν έχω πάντως ακόμα αυτό που λένε το ‘μητρικό ένστικτο’, πιστεύω θα μου βγει στη πορεία. Ούτε είμαι συναισθηματική σαν άνθρωπος γενικά. Οπότε τα βλέπω λίγο πιο ψυχρά και λογικά όλα. Λειτουργούν όλα λίγο σαν ‘bussines’ στο μυαλό μου. Θεωρώ ότι είμαι στη τέλεια ηλικία για έναν τέτοιο ερχομό. Νωρίτερα δεν νομίζω να αισθανόμουν το ίδιο έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Πώς ανακαλύψατε ότι περιμένετε μωράκι; Ποια ήταν τα πρώτα σας συναισθήματα;

Επειδή ξέρω ακριβώς πoια είναι τα συμπτώματα, τα έχω ξαναπεράσει, είχα αφόρητες ζαλάδες και εμετούς το κατάλαβα αμέσως και έκανα απ’ ευθείας εξέταση αίματος (Β-χοριακή) που σου δείχνει 100% αν είσαι έγκυος. Αρχικά δεν είχα κανένα συναίσθημα και είπα από μέσα μου ‘Άλλη μια εμπειρία που θα ζήσω και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό, γιατί έχω τις βάσεις για κάτι τέτοιο και τη σωστή ηλικία’.

Έχετε εύκολη ή δύσκολη εγκυμοσύνη; Ποια συμπτώματα σας ταλαιπωρούν;

Έχω αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη, διότι με ταλαιπωρούν οι ναυτίες! Σκέψου είναι σα να σε βαράνε μόνιμα δέκα μαύροι στο κεφάλι χωρίς σταματημό και φυσικά να ξερνάς καθημερινά. (Γέλια). Είναι δύσκολα και βασανιστικά όλα αυτά. Δε μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα, είμαι μόνιμα σε ένα κρεβάτι.

Τζούλια Αλεξανδράτου έγκυος

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας;

Η ζωή μου πάντα ίδια ήταν! Από 0 χρόνων έτσι είμαι, ίδια. Εμπειρίες της ζωής είναι όλα, ιστορίες που καλώς έρχονται. Ευχαριστώ τον Θεό, γιατί μου έδωσε παραπάνω από ό,τι ζήτησα στη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων γιατί μου πρόσφερε παραπάνω από ότι ήθελα ή ζήτησα. Δόξα τω Θεώ, έχω την υγεία μου, την ομορφιά μου, τα χρήματα μου, είμαι καλυμμένη και τα έχω όλα στη ζωή μου. Και παραπάνω από ό,τι ζήτησα! Δεν έχω ανάγκη κανέναν και τίποτα και αυτό είναι πολύ βασικό. Ήμουν πάντα ανεξάρτητη από πολύ μικρή! Είχα τα σπίτια μου, τα αμάξια μου, τα ξενοδοχεία μου και μια ζωή πολύ γεμάτη. Αυτά που έχω ζήσει εγώ δε τα έχει ζήσει κανείς.

Θυμάμαι καθόμουν στο Γυμνάσιο σε ένα παγκάκι στη Βάρκιζας έξω απ’ το ξενοδοχείο Divani σαν σήμερα και έλεγα ‘Τι θα κάνω στη ζωή μου;’. Ειλικρινά όλα αυτά μου ήρθαν χωρίς να τα ζητήσω. Ποτέ δεν είπα θέλω να είμαι διάσημη ή πλούσια, ο Θεός μου τα έφερε. Δε με ενδιέφεραν ποτέ όλα αυτά, ούτε τα ήθελα. Τα κορόιδευα. Όλους αυτούς τους κορόιδευα. Η ανωνυμία είναι ανεκτίμητης αξίας. Είμαι από πολύ μικρή στον χώρο και πολύ έμπειρη σε αυτόν. Σίγουρα το παιδί μου δεν θα ήθελα να συμμετέχει σε έναν ‘ηλ@θι@ χώρο’, όπως τον αποκαλώ. Θέλω μόνο να είναι υγιές και τίποτα άλλο.

Τζούλια Αλεξανδράτου καλλιστεία

Σε ποιον μήνα βρίσκεστε; Γνωρίζετε το φύλο του μωρού σας;

Δεν θα ήθελα να πω σε ποιον μήνα βρίσκομαι. Υγιές να είναι και τίποτα άλλο. Προέχει η υγεία του μωρού. Ούτε για το φύλο του παιδιού μου θα ήθελα να πω.

Με τον πατέρα του μωρού είστε μαζί; Θα σας δούμε σύντομα νυφούλα;

Ναι, είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δεν θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητά μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. Δεν θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο. Μόνο για οικονομικούς λόγους και συμφέρον αξίζει να το έκανε κάποιος. Εγώ που παντρεύτηκα στην Αυστρία τον πρώην άντρα μου, είχαμε τεράστιο οικονομικό όφελος από το κράτος της Αυστρίας. Ό,τι κάνω στη ζωή μου πάντα υπάρχει λόγος από πίσω που το κάνω. Πάντα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share