Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δυσκολευόμουν να πάω κοντά στον Ωνάση και...»

Τι αποκάλυψε;

6 Δεκεμβρίου 2022 07:53
«Βόμβα» από Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δυσκολευόμουν να πάω κοντά στον Ωνάση και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Έλα Χαμογέλα παραχωρήσει συνέντευξη στο παρελθόν η Ζωζώ Σαπουντζάκη η οποία μοιράστηκε απολαυστικά στιγμιότυπα της ζωής της αλλά και της καριέρας της, ενώ έκανε μια σπάνια αναφορά και στον Ωνάση. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η βασίλισσα της νύχτας για την Άντζελα Γκερέκου.

Η ίδια ανέφερε: «Αυτό το σπίτι ήταν το πρώτο που αγόρασα και έχει γνωρίσει τις μεγαλύτερες δόξες. Τα χρήματα τα ξόδευα στον εαυτό μου. Δεν ξέρω τι έμπνευση είχα, δεν το είδα πουθενά και δεν το άκουσα πουθενά και έπαιρνα μια πανάκριβη κολόνια και περνούσα τρεις ημέρες.

Έλεγαν στην «Κομπαρσίτα» έρχεται από μακριά γιατί μύριζε η κολόνια. Το μικρόφωνο στο χέρι εγώ το πήρα πρώτη. Έβλεπα ένα βράδυ ότι δυσκολευόμουν να πάω κοντά στον Ωνάση και το τραβούσα και το έβγαλα αλλά το καλώδιο δεν ήταν τόσο μακρύ και είπα στον επιχειρηματία να βάλει ένα 5-6 μέτρα. Το σκίσιμο στο πόδι το λανσάρισα εγώ και μετά το μιμήθηκαν και κάποιες άλλες.

Νομίζω οι γυναίκες με αγαπούν. Με σταματούν στον δρόμο, θέλουν να με φιλήσουν, να με χαϊδέψουν, είναι πολύ όμορφο. Στην Κινέττα έκανα τα ωραιότερα και πιο ακριβά πάρτι κι έρχονταν και πολλοί που δεν ήταν καλεσμένοι.»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη συμπλήρωσε: «Έκανα φοβερή καριέρα στο εξωτερικό αλλά δεν θα έμενα εκεί για πάντα. Γνώρισα τον Φρανκ Σινάτρα επειδή είχαμε τον ίδιο ατζέντη. Τον Ρότζερ Μουρ τον γνώρισα τυχαία και μου πρότεινε να πάμε για φαγητό. Μέχρι και καλαματιανό χόρεψε. Μου έστειλε σοφέρ του τρεις φορές τότε που ήμουν στο Λονδίνο και είχα πάει για να εξασκήσω τα αγγλικά μου.»

Δείτε όσα αποκάλυψε για τη ζωή της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share