Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 5: «Που είσαι στεφάνι μου να με καμαρώσεις» - ''Πανζουρλισμός'' στο twitter με τις πόζες της Μικαέλας

Πολύ άνετη ανάμεσα στα μοντέλα

6 Δεκεμβρίου 2022 00:01
GNTM 5: «Που είσαι στεφάνι μου να με καμαρώσεις» - ''Πανζουρλισμός'' στο twitter με τις πόζες της Μικαέλας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέχρι τη Μύκονο είδαμε να ταξιδεύουν τα κορίτσια του GNTM 5 στο Star μαζί με τους κριτές και την παραγωγή του διαγωνισμού μόδας, με τις αντιδράσεις γι αυτό το ταξίδι να ποικίλουν.

Οι ανατροπές για τις διαγωνιζόμενες ξεκίνησαν με το που πάτησαν το πόδι τους στο νησί των ανέμων, αφού μια ανακοίνωση των κριτών τις πάγωσε κυριολεκτικά όλες (δείτε εδώ τι συνέβη).

Σε ότι αφορά τη φωτογράφιση αποχώρησης είδαμε τα μοντέλα να δοκιμάζονται σε ένα κόσνεπτ στην θάλασσα με κάποια από τα κορίτσια να ποζάρουν ανάμεσα σε άντρες μοντέλα.

Η Μικαέλα από τη μεριά της, ήταν πολύ άνετη και με το κόκκινο μαγιό της, απέσπασε τις καλύτερες και πιο επικές αντιδράσεις για της πόζες της μέσα από τα σχόλια στο twitter.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το σημερινό (5/12) επεισόδιο στο GNTM 5

Αντώνης Φωνιαδάκης: Αυτός είναι ο σύντροφος του κριτή του GNTM, Τάσου Σοφρωνίου - Διατηρούν σχέση 14 χρόνια

Μια τρυφερή λεπτομέρεια για τη ζωή του Τάσου Σοφρωνίου ήρθε στο φως με μια ανάρτηση στο Instagram. Ο κριτής του GNTM εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Αντώνη Φωνιαδάκη, ο οποίος είναι από τους πιο ταλαντούχους χορογράφους της γενιάς του.

Ο Αντώνης Φωνιαδάκης γεννήθηκε στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης της Αθήνας και στην École-Atelier Rudra του Maurice Bejart στη Λωζάνη.

Οι δυο τους μετρούν 14 χρόνια κοινής πορείας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Αντώνης Φωνιαδάκης έχουν μοιραστεί στα social media χαλαρές στιγμές από την καθημερινότητά τους, δείχνοντας την αγάπη τους στους θαυμαστές τους.

 Αντώνης Φωνιαδάκης και Τάσος Σοφρωνίου

Σε νέα ανάρτηση του κριτή του GNTM, βλέπουμε τους δύο άνδρες να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές στο Κάσσελ της Γερμανίας. Οι δυο τους ποζάρουν με χαμόγελο και είναι ευδιάθετοι, παρά το τσουχτερό κρύο.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

Αντώνης Φωνιαδάκης σύντροφος Τάσου Σοφρωνίου

Ενώ, η Βίκυ Καγιά ήταν έξαλλη σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM 5, καθώς άρχισε να φωνάζει πριν ακόμη μπουν στο σετ τα κορίτσια και κατά τη διάρκεια αυτού, πολλές από τις κοπέλες δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες με αποτέλεσμα να την σηκώσουν από την θέση της.

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share