Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

"Βόμβα" από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: "Όποιος και αν ήταν αυτός..." - Η δήλωση "κόλαφος" για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

"Ποιός μιλάει δηλαδή..."

5 Δεκεμβρίου 2022 20:28
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την σχέση του με τους γονείς του Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχε μιλήσει πριν λίγα χρόνια ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Με την ευκαιρία, δείτε το άγριο ξέσπασμα της μητέρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ο γιος των σπουδαίων ηθοποιών μίλησε για την διαθήκη του πατέρα του και αν έχει συγχωρήσει μέχρι σήμερα την κίνηση του Δημήτρη Παπαμιχαήλ να τον αποκληρώσει.

Εικόνα σοκ: Έτσι ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη λίγο πριν πεθάνει!

Σοκάρει η εικόνα της Αλίκης Βουγιουκλάκη λίγο πριν πεθάνει!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, πέθανε στις 23 Ιουλίου το 1996, ύστερα από δύο μήνες νοσηλείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από καρκίνο στο συκώτι.

Ακολούθησε διήμερο λαϊκό προσκύνημα της σορού της στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών. Στις 24 Ιουλίου 1996, η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών και η ταφή της πραγματοποιήθηκε από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών δημοσία δαπάνη, παρουσία πολλών συναδέλφων της και πλήθους κόσμου. Ο θάνατος της θεωρήθηκε εθνικό πένθος.

Ωστόσο, εμείς θα σας παρουσιάσουμε ένα σπάνιο βίντεο της μεγάλης Αλίκης, το οποίο είναι από τις 16/5/1996, δηλαδή δύο μήνες πριν πεθάνει. Η ηθοποιός φανερά καταβεβλημένη,επιστρέφει από την Βοστώνη στην Ελλάδα. Στο βίντεο, η Αλίκη, ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την στήριξη και εξηγεί τι έκανε στη Βοστώνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share