Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Καμία Κατερίνα Καραβάτου: Με αυτή την πασίγνωστη ηθοποιό θα παντρευόταν ο Κρατερός Κατσούλης πριν γνωριστούν

Η προηγούμενη σχέση του και ο λόγος που χώρισαν

5 Δεκεμβρίου 2022 15:48
Καμία Κατερίνα Καραβάτου: Με αυτή την πασίγνωστη ηθοποιό θα παντρευόταν ο Κρατερός Κατσούλης πριν γνωριστούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης έγινε γνωστός στην προσωπική του ζωή για το γάμο με την Κατερίνα Καραβάτου, χωρίς όμως να βρίσκεται για πρώτη φορά σε μια πολύ σοβαρή σχέση, με τη διαφορά ότι με την παρουσιάστρια έφτασε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γνωστός ηθοποιός, ως γνωστόν, ήταν παντρεμένος με την παρουσιάστρια του «Τι λες τώρα!» στο Mega και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα. Στην πραγματικότητα, για χρόνια οι δυο τους παρουσίαζαν μαζί καθημερινή εκπομπή στο Epsilon πριν μετακομίσουν στο Star. Η προηγούμενη σχέση του είναι άγνωστη και φυσικά πριν από τη γνωριμία με την Κατερίνα Καραβάτου.

Η προηγούμενη σχέση του Κατσούλη και ο λόγος του χωρισμού

Ο ηθοποιός, για παράδειγμα, είχε μια προηγούμενη συνεργασία με μια συνάδελφο που δεν είναι πλέον στην τηλεόραση, αλλά ήταν σαφώς αναγνωρίσιμη κατά τη διάρκεια της κοινής τους περιόδου.

Για χρόνια, η Εύα Κοτανίδη συνδεόταν με τον ηθοποιό. Ωστόσο, το 2007, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, εκπλήσσοντας πολλούς, αφού φαινόταν ότι η σχέση τους θα έμπαινε στο τέλος της με γάμο.

Κρατερός Κατσούλης και Εύα Κοτανίδη

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει λόγω του φορτωμένου προγράμματος που είχε εκείνη την εποχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις πρόσφατα ο Κρατερός Κατσούλης υποστήριξε ότι με την Κατερίνα Καραβάτου τον έβλεπαν περισσότερο on camera παρά εκτός πλατό, με την αλήθεια για το πότε χώρισαν πάντως να είναι διαφορετική.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share