Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έδωσε «στεγνά» την Αλιμπέρτη ο Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Η σχέση με τη Σοφία είναι τρελή»

«Είμαστε πολλά χρόνια μαζί και...»

5 Δεκεμβρίου 2022 15:20
Έδωσε «στεγνά» την Αλιμπέρτη ο Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Η σχέση με τη Σοφία είναι τρελή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Τζώνυ Θεοδωρίδης είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι από το 2007 και μετά δεν είχε προτάσεις για δουλειά στο χώρο της υποκριτικής. Ο ίδιος ασχολιόταν πάντα με τα μαγαζιά και διατηρεί καφετέρια με την πρώην σύζυγο του στο Χαλάνδρι και δήλωσε στον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη πως το μότο του είναι «προχωράμε»!

Δείτε επίσης: 38 χρόνια πριν: Ο μεγάλος έpωτας της Σοφίας Αλιμπέρτη με πασίγνωστο τραγουδιστή πριν τον γάμο με τον Πάριο

«Είμαι 52 ετών, συνειδητοποιημένος, κοιτάω τον εαυτό μου και χαίρομαι. Τώρα αισθάνομαι πιο δυνατός. Πάντα δούλευα σε τέτοια μαγαζιά και πάντα μου άρεσε αυτή η δουλειά. Και ευτυχώς, γιατί είναι ένα επάγγελμα το οποίο με έσωσε. Βρίσκεσαι στον κόσμο, είναι ίδιο πράγμα ακριβώς. Ξέρω σχεδόν όλα τα πόστα. Αυτό το μαγαζί δεν το έχω μόνος μου, το έχω με την πρώην σύζυγο μου που είμαστε φιλαράκια.»

Τζωνυ Θεοδωριδης και Σοφία Αλιμπέρτη

Δεν έχω προτάσεις για δουλειά από το 2007

«Από το 2007 σταμάτησαν οι προτάσεις. Δεν είχα ούτε μια πρόταση για δουλειά. Δεν μπορώ να σου πω ότι με στεναχώρησε γιατί συνειδητά έγιναν κάποια πράγματα. Εγώ διάλεξα ότι θα έπρεπε να διεκδικήσω κάποια πράγματα από ένα κανάλι και έπρεπε να πολεμήσω για αυτό. Από τη στιγμή που έπρεπε να πολεμήσω για αυτό σταματάνε οι προτάσεις, μπαίνεις blacklist, σταματάνε όλα.»

Η φιλία του με την Σοφία Αλιμπέρτη

«Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι «αδελφή» μου, είναι το φιλαράκι μου. Η σχέση με τη Σοφία είναι τρελή. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί και είναι μια σχέση η οποία κρατάει και μια φιλία πολύ καλή. Πάντα νόμιζαν ότι κάτι γινόταν με τη Σοφία, αλλά ποτέ δεν έχει γίνει κάτι. Είμαστε «αδέλφια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share