Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Μοιάζει τάλε κουάλε στον Αλεβιζόπουλο: Αυτή είναι η πεθερά της Μαρίας Μπεκατώρου (photo)

Έχουν τις καλύτερες σχέσεις

5 Δεκεμβρίου 2022 15:07
Μοιάζει τάλε κουάλε στον Αλεβιζόπουλο: Αυτή είναι η πεθερά της Μαρίας Μπεκατώρου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι πανευτυχής στο πλευρό του Αντώνη Αλεβιζόπουλο, με την ίδια μάλιστα να έχει και μια υπέροχη σχέση με τα πεθερικά της.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κυκλοφορήσει με την πεθερά της, είτε μαζί με τον σύζυγο της Μαρίας είτε και χωρίς. Φυσικά η μητέρα του Αντώνη Αλεβιζόπουλου δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά εμείς την βρήκαμε σε μια σπάνια φωτογραφία με την Μαρία Μπεκατώρου, της οποίας την καταγωγή δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Μαρία Μπεκατώρου και πεθερά

Οι εξαιρετικές σχέσεις πεθεράς και νύφης

Τόσο η παρουσιάστρια, που παρεμπιπτόντως εξομολογήθηκε την αλήθεια για το παιδί που ήθελε, όσο και ο σύζυγός της, μεγάλωσαν σε νησί οπότε οι μαμάδες τους βρίσκονται μακριά. Ωστόσο, κάθε φορά που έρχεται στην αθήνα η πεθερά της, η Μαρία Μπεκατώρου την φροντίζει σαν δεύτερη μαμά της. Άλλωστε η μητέρα του Αντώνη Αλεβιζόπουλου την έχει πραγματικά σαν παιδί της και οι δυο τους έχουν άψογες σχέσεις.

Να θυμίσουμε βέβαια ότι εκείνη και ο σύζυγός της, μετρούν πολλά χρόνια μαζί και η σχέση τους δεν έχει περάσει ούτε μια κρίση. Ειδικά μετά την απώλεια του πατέρα της, ο Αντώνης την στήριξε πολύ αλλά το ίδιο και η Ευαγγελία Αλεβιζοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share