Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Πολύ πριν γνωρίσει την Παυλίδου και τον μάθουμε ως παρουσιαστή: Αυτή τη δουλειά έκανε αρχικά ο Χρήστος Φερεντίνος

«Έχω κάνει μέχρι και...»

5 Δεκεμβρίου 2022 14:01
Πολύ πριν γνωρίσει την Παυλίδου και τον μάθουμε ως παρουσιαστή: Αυτή τη δουλειά έκανε αρχικά ο Χρήστος Φερεντίνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Φερεντίνος έχει σημειώσει μια μεγάλη πορεία στην τηλεόραση μέσα στα χρόνια, έχοντας πραγματοποιήσει κι ένα γάμο με τη Σοφία Παυλίδου, αλλά ξεκινώντας ταπεινά.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε απέναντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον καναπέ της εκπομπής Happy Day και εξήγησε πώς καταφέρνει να διαφυλάσσει την προσωπική του ζωή.

«Ποτέ δεν ήμουν εκτεθειμένος σε κάτι τέτοιο. Ακόμα και πριν δεν άνηκα σε αυτούς τους τύπους που έδειχνα την προσωπική μου ζωή. Αν το κάνεις αυτό συνέχεια, νομίζω ότι το σέβονται και οι άλλοι και το ακολουθούν. Δεν κάνω καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια, ούτε κρύβομαι», εξομολογήθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος, με τα δυο του παιδιά να έχουν μεγαλώσει εντυπωσιακά.

Οι... ιδιαίτερες δουλειές του πριν γίνει παρουσιαστής

Ο παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε και στις ιδιαίτερες δουλειές που είχε κάνει στο παρελθόν. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω δουλέψει ως ντετέκτιβ κάποτε, οπότε ξέρω να κινούμαι. Έχω κάνει τον ντετέκτιβ και στην πραγματικότητα και στο θέατρο. Έχω δουλέψει ως ντετέκτιβ πιτσιρικάς, για κανένα δυο μήνες. Όταν ήμουν φοιτητής, έκανα υποτίθεται παρακολουθήσεις αποτυχημένες εντελώς. Είχα πάρει μια μηχανή μ’ ένα φίλο μου και στις πρώτες παρακολουθήσεις που πήγαμε να κάνουμε, η δική μου μηχανή “έμεινε”. Δεν μας κατάλαβε αλλά δεν υπήρχε αποτέλεσμα».

«Μια από τις περίεργες δουλειές που έχω κάνει και δεν ξέρω αν το έχω πει, είναι ένα καλοκαίρι στη Νάξο, πιτσιρικάς πάλι, φοιτητής, είχα πάει με μια φίλη μου, είχαν τελειώσει τα λεφτά και δούλεψα για να μείνουμε εκει. Δούλεψα ως κράχτης σε μια υπαίθρια ρουλέτα. Δηλαδή βρήκα δυο τύπους που είχαν μια υπαίθρια ρουλέτα σε πανηγύρι. Γίνονταν διάφορα πανηγύρια στην Νάξο και δούλεψα ως ο κράχτης. Δηλαδή αυτός που πάει και παίζει στην αρχή που κερδίζει… Ωραία δουλίτσα αυτή, ναι. Για 2-3 εβδομάδες, οπότε συνέχισα τις διακοπές», ανέφερε ο Χρήστος Φερεντίνος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share