Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Της... χρωστάει χάρη: Αυτή η πασίγνωστη Ελληνίδα έγινε η αφορμή για τον αγιάτρευτο έρωτα του Νίκου Χατζηνικολάου με την Κρίστη Τσολακάκη

Την ήθελε για συνέντευξη και... του προέκυψε ο έρωτας της ζωής του

5 Δεκεμβρίου 2022 12:29
Της... χρωστάει χάρη: Αυτή η πασίγνωστη Ελληνίδα έγινε η αφορμή για τον αγιάτρευτο έρωτα του Νίκου Χατζηνικολάου με την Κρίστη Τσολακάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη είναι πανευτυχείς μαζί τα τελευταία 20 χρόνια, με το ζευγάρι να έχει γνωριστεί με τρόπο, που αποδείχθηκε πως τελικά ήταν... μοιραίο.

Το επάγγελμά της είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μάνατζερ, ενώ με τον δημοσιογράφο έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Για να φτάσουν εκεί, όμως, χρειάστηκε μια συνέντευξη, που ήθελε ο Χατζηνικολάου, με αποτέλεσμα να γίνει η μοιραία γνωριμία.

Έτσι γνωρίστηκαν και... ήταν μοιραίο

Η Κρίστη είναι γνωστό, ότι υπήρξε μάνατζερ της Άννας Βίσση. Η γνωριμία της με τον Νίκο Χατζηνικολάου έγινε το 2002. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, που εξομολογήθηκε και την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, ήρθε σε επικοινωνία μαζί της, προκειμένου να μιλήσουν για μία συνέντευξη Mega, όπου εργαζόταν τότε.

Οι δυο τους σύντομα έγιναν ζευγάρι και λίγα χρόνια αργότερα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους έγινε το 2004 στην Εκάλη. Έκτοτε, το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την Εύα, τον Κωνσταντίνο και τον Αλέξανδρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει έναν ακόμα γιο, τον Παναγιώτη που έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Κατρίτση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share