Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Βόμβα» στους «Δύο Ξένους»: Δε φαντάζεστε σε ποιους είχαν προτείνει αρχικά τον ρόλο του Νίκου Σεργιανόπουλου και της Εβελίνας Παπούλια

Ποιοι ηθοποιοί ήταν να ενσαρκώσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους;

5 Δεκεμβρίου 2022 12:23
«Βόμβα» στους «Δύο Ξένους»:  Δε φαντάζεστε σε ποιους είχαν προτείνει αρχικά τον ρόλο του Νίκου Σεργιανόπουλου και της Εβελίνας Παπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» ήταν καλεσμένη πριν αρκετό καιρό η Εβελίνα Παπούλια, η οποία αποκάλυψε ποιοι ήταν οι ηθοποιοί που είχαν προτείνει αρχικά για τους ρόλους της ίδια και του Νίκου Σεργιανόπουλου στους «Δύο ξένους».

Μεταξύ άλλων μίλησε για για την πορεία της στον χώρο, τη βοήθεια που δέχτηκε από την Αλίκη Βουγιουκλάκη που την έδωσε μια ώθηση για να μπει στην τηλεόραση. Με την ευκαιρία αυτή είναι η αγαπημένη σκηνή της Εβελίνας Παπούλια από τους «Δύο ξένους».

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο "Ωραία μου Κυρία”. Πέρασα φανταστικά. Η Αλίκη ήταν υπέροχη. Μας είχε βοηθήσει πολύ.

Θα μιλήσω προσωπικά. Για εμένα είχε μιλήσει στον Γιώργο Λεμπέση που μετά έγινε ο μέντοράς μου. Κάναμε μια δουλειά και μετά δουλεύαμε μαζί συνέχεια. Εκείνος με έκανε πρωταγωνίστρια στο θέατρο.

Είχα παίξει στη σειρά "Ταύρος με Τοξότη” και αυτό έγινε επειδή η Αλίκη με είχε προτείνει στον ΑΝΤ1.

Αλλά ήμουν και τελείως τρελή. Μερικές φορές λέω τι μου συμβαίνει. Κάποια στιγμή είχα πάει για ένα σόου επειδή εγώ τραγούδαγα και χόρευα. Τους είπα "ευχαριστώ πολύ αλλά εγώ είμαι ηθοποιός δεν έχω καμία δουλειά να κάνω αυτό το πράγμα”. Με ξανάπαιρναν τηλέφωνο... σου λέει τι νούμερο είναι αυτό.

Τους είπα αν έχετε κάποιο σίριαλ πολύ ευχαρίστως. Πρέπει να τα έχασαν οι άνθρωποι. Επειδή μάλλον είχε μεσολαβήσει η Αλίκη μου πρότειναν τελικά το "Ταύρος με Τοξότη”.

Οι "Δύο Ξένοι” με βρήκαν στη φάση της ζωής μου που είχα πει θέλω να γίνω πρωταγωνίστρια. Τότε είχα κλείσει το "Είμαστε στον αέρα”. Με παίρνουν λοιπόν από το Mega και μου λένε σε θέλουμε για αυτόν τον ρόλο αλλά θα περάσεις από casting. Τους είπα ότι έχω κλείσει με την άλλη σειρά. Μου είπαν θα το αναλάβουμε εμείς. Καθόλου δεν το αναλάβανε. Απλά πήραν τηλέφωνο και ενημέρωσαν ότι δεν θα πάω», δήλωσε η Εβελίνα Παπούλια.

«Όταν διάβασα το σενάριο, γελούσα σε κάθε σκηνή, δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό. Το αρχικό κάστινγκ ήταν για την Ελένη Κούρκουλα στη θέση μου και τον Γρηγόρη Βαλτινό στη θέση του Νίκου. Αλλά και οι δύο είπαν όχι.

Στο "Είμαστε στον αέρα” πήγε η Δήμητρα Ματσούκα στη θέση μου»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share