Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξέσπασε ο Γιάννης Στάνκογλου: Τα πρώτα λόγια μετά την απειλή με όπλο από οδηγό ταξί (video)

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του

5 Δεκεμβρίου 2022 11:46
Ξέσπασε ο Γιάννης Στάνκογλου: Τα πρώτα λόγια μετά την απειλή με όπλο από οδηγό ταξί (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε στο κέντρο της Αθήνας από έναν οδηγό ταξί.

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως περιμένει από τις αρμόδιες Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους: «Ό,τι έχει γίνει, υπάρχει στην κατάθεση που έχω κάνει. Αυτό είναι. Από εκεί και πέρα δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω. Αφήνω τη δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Οπότε δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Να είστε καλά. Το περιστατικό έγινε μετά την παράσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ταξί έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γιάννης Στάνκογλου με κίνδυνο να τον εμβολίσει. Ο ηθοποιός κατέβηκε από το όχημά του για να πάρει τις πινακίδες κυκλοφορίας του ταξί.

Ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ τους, με τον οδηγό ταξί να εξυβρίζει τον ηθοποιό και να τον χτυπά. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ο ηθοποιός, ο δράστης έβγαλε ένα περίστροφο και το έστρεψε προς το μέρος του, απειλώντας τον, πριν εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο Γιάννης Στάνκογλου πρόλαβε και συγκράτησε τις πινακίδες κυκλοφορίας του ταξί, πήγε στην Ασφάλεια και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του οδηγού, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Γιάννης Στάνκογλου: Το επίμαχο σχόλιο για τη σχέση Δέσποινας Βανδή – Βασίλη Μπισμπίκη

Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” στην οποία πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Επίσης αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη γνωριμία του με την Δέσποινα Βανδή. Παράλληλα, αυτό ήταν το άγνωστο ειδύλλιο του Γιάννη Στάνκογλου με την Άντζελα Δημητρίου.

«Την έχω γνωρίσει τη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε κάνει και μια εκπομπή μαζί πριν από ενάμιση χρόνο και είχαμε πάει στην ορεινή Αχαΐα. Μαγειρέψαμε, περάσαμε πολύ καλά. Είναι πολύ καλά μαζί. Τους χαίρομαι, να τους αφήσουμε να το ζήσουν», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τον γάμο με την Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πως για ένα διάστημα είχαν χωρίσει, ωστόσο έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share