Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023

Πριν τον Γαλακτερό και μετά τον Μιχαλόπουλο: Με αυτό τον τραγουδιστή έζησε ένα φλογερό ειδύλλιο η Ρούλα Κορομηλά (photo)

Η άγνωστη σχέση της παρουσιάστριας

5 Δεκεμβρίου 2022 11:42
Πριν τον Γαλακτερό και μετά τον Μιχαλόπουλο: Με αυτό τον τραγουδιστή έζησε ένα φλογερό ειδύλλιο η Ρούλα Κορομηλά (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά μεσουρανούσε στην ελληνική τηλεόραση για δεκαετίες, όταν ξαφνικά αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η «εθνική παρουσιάστρια» ήταν για 7 χρόνια παντρεμένη με τον γνωστό μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό, όταν ξαφνικά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η κουκλάρα πρώτη σύζυγος του Νάσου Γαλακτερού

Εκτός όμως από τη γνωστή της σχέση με το Νάσο Γαλακτερό, η Ρούλα Κορομηλά υπήρξε παντρεμένη και με τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της πορείας της στην τηλεόραση είχαν γίνει και άλλες σχέσεις της γνωστές, ωστόσο το ειδύλλιο με διάσημο τραγουδιστή είχε αποσιωποιηθεί.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Άγγελος Διονυσίου γνωρίστηκαν την δεκαετία του ΄90. Τότε και οι δυο τους ήταν σε μια φάση αναπροσαρμογής όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Η Ρούλα Κορομηλά είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο Άγγελος Διονυσίου με την πρώτη σύζυγό του. Εκείνη την εποχή και οι δυο ήταν στο απόγειο της καριέρας τους και ο έρωτάς τους δεν εξελίχθηκε όπως ενδεχομένως θα ήθελαν.

Άγγελος Διονυσίου Ρούλα Κορομηλά

Πριν από τη Ρούλα Κορομηλά: Αυτή είναι η πρώτη σύζυγος του Πάνου Μιχαλόπουλου - Τι δουλειά έκανε

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι ένας από τους πιο μεγάλους... γόηδες στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, με τον ίδιο βέβαια να έχει εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό, αν και νωρίτερα είχε ζήσει τις περιπέτειές του.

Ο ίδιος είχε ένα γάμο με τη Ρούλα Κορομηλά, την οποία γνώρισε το 1981, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και εφτά χρόνια μετά, το 1988, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, ύστερα από δυο χρόνια τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Το σκληρό διαζύγιο με την Κορομηλά και ο πρώτος γάμος

Σε συνέντευξή του έχει πει ότι εκείνος έβαλε το χέρι του για να κάνει η Ρούλα τον «Πρωινό καφέ». «Ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1», δήλωσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Μιχαλόπουλος, όμως, έχει κάνει κι άλλο γάμο. Από την πρώτη του γυναίκα, μάλιστα, που εργαζόταν στην Ολυμπιακή Αεροπορία, απέκτησε έναν γιο, τον Σωτήρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share