Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στη φόρα η περιουσία της Λίνας Σακκά: «Είχα κάνει ένα κομπόδεμα για...»

Τι εξομολογήθηκε;

5 Δεκεμβρίου 2022 10:46
Στη φόρα η περιουσία της Λίνας Σακκά: «Είχα κάνει ένα κομπόδεμα για...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίνα Σακκά σήμερα είναι 47 ετών και πλέον ζει μόνη της μαζί με το γιο της, μετά το χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της Μάρκο Καραμάνη. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τις σχέσεις του σήμερα.

«Ήταν τόσο έντονο, σπουδαίο, πρωτόγνωρο όλο αυτό που βίωνα με το γιο μου, που δεν μου φάνηκε ότι κάτι άξιζε τον κόπο για να τον αφήσω. Βίωσα τη γέννηση του και το μεγάλωμα του στον απόλυτο βαθμό. Είχα κάνει και ένα κομπόδεμα, οπότε είχα φροντίσει για τα οικονομικά θέματα έτσι ώστε να μπορώ να αντεπεξέλθω»

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει όταν βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» του Ant1, η ηθοποιός εξομολογήθηκε:

Λίνα Σακκά Μάρκος Καραμάνης

«Με ένα μικρό κομπόδεμα και οικονομία, πήγα σε δικό μου σπίτι για να μην πληρώνω ενοίκιο και φυσικά υπάρχει ο πατέρας του παιδιού που μας βοηθάει στο σπίτι στα καθημερινά μας».

Ερωτηθείσα για τον πατέρα του παιδιού της, ανέφερε: «Δεν είμαστε μαζί, το είχαμε πει από παλιά αυτό. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ίσα – ίσα που οι σχέσεις μας είναι καλύτερες από ποτέ. Δηλαδή, ευτυχώς που είχαμε την ωριμότητα να παρθούν οι αποφάσεις πολύ γρήγορα και να μην κάνουμε πειράματα. Ήμασταν δύο άνθρωποι που ερωτευτήκαμε».

«Το παιδί ήρθε σαν δώρο και για τους δυο μας, αλλά τελικά είδαμε ότι πιο πολύ ταιριάζουμε να είμαστε φίλοι παρά να είμαστε ζευγάρι. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία πειραματισμού “έλα να το δούμε και αν μας βγει”. Έχουμε μία ωριμότητα και καταλάβαμε ότι δεν πάει» κατέληξε.

«Μέχρι πρόσφατα είχα σχέση µε...»: Τα αποκάλυψε όλα η Λίνα Σακκά για την ερωτική της ζωή!

Aπό τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της η Λίνα Σακκά, η οποία υπήρξε σύµβολο του σεξ στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και φαντασίωση του ανδρικού πληθυσµού, ωστόσο εδώ και λίγο καιρό είναι μόνη στην προσωπική της ζωή. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Διατηρούσε σχέση µε έναν γοητευτικό άντρα, κατά δέκα χρόνια νεότερό της, ο οποίος µάλιστα δεν είχε καµία σχέση µε τον καλλιτεχνικό χώρο. Το ειδύλλιο αυτό έφτασε στο τέλος του, χωρίς όµως να αφήσει πικρία στην όµορφη ηθοποιό, η οποία δηλώνει έτοιµη να ερωτευτεί ξανά, εκφράζοντας µάλιστα δηµόσια την προτίµησή της στους νεότερους άντρες.

«Μέχρι πρόσφατα είχα σχέση µε έναν µικρότερο από εµένα άντρα, ο οποίος δεν προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο», είχε δηλώσει πριν καιρό στη Realnews η Λίνα Σακκά, συνεχίζοντας: «Δεν έχω πρόβληµα µε την ηλικία και προτιµώ ο σύντροφός µου να είναι εκτός χώρου. ∆εν έχω γενικότερα πρόβληµα να είµαι µε µικρότερο άντρα. Προτιµώ πια τους νεότερους άντρες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share