Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Έκλεισε πολύ πριν το γάμο μου...»: «Βόμβα» από τη Μαρί Κωνσταντάτου

Τι αποκάλυψε για τα πρώτη της βήματα;

5 Δεκεμβρίου 2022 10:34
«Έκλεισε πολύ πριν το γάμο μου...»: «Βόμβα» από τη Μαρί Κωνσταντάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει τον τελευταίο καιρό η Μαρί Κωνσταντάτου, καθώς το τελευταίο διάστημα είναι full ερωτευμένη με τον γοητευτικό επιχειρηματία Γιάννη Κεντ.

Σε μια σπάνια συνέντευξή της πριν χρόνια η Mαρί Κωνσταντάτου θυμάται την εποχή που πρωτοξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική, παιδί ακόμα, με χαμόγελο. «Η αλήθεια είναι πως οι γονείς μου ήταν αντίθετοι ‒για να μην πω σοκαρισμένοι‒, όταν τους είχα πρωτοπεί αυτή την επιθυμία μου .Έβλεπα την τηλεόραση, και έλεγα στη μαμά μου ‘θέλω να μπω εκεί μέσα, σε αυτό το κουτί’ και δεν ήμουν ούτε 6 χρονών».

Ο άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να δοθεί μια αφετηρία σε αυτό το παιδικό όνειρο ήταν η οικογενειακή φίλη της οικογένειας Κωνσταντάτου, Μάχη Λιδωρικιώτη, σκηνοθέτης στην ΕΡΤ και συνεργάτης του θρυλικού «Παραμυθά» Νίκου Πιλάβιου.

Μαρί Κωνσταντάτου

Το θέατρο ήρθε στη ζωή της λίγο αργότερα, μέσα από τη συνεργασία της με την Έλενα Ακρίτα στις σειρές Γόβα Στιλέτο και Στρας. «Με την Έλενα, τον Κώστα Αρζόγλου και τον Γιώργο Κυρίτση ήμασταν μια πολύ καλή παρέα, είχαμε υπέροχη σχέση. Ακόμα και σήμερα μιλάμε με την Έλενα και αγαπιόμαστε πολύ. Τότε μου πρότειναν, λοιπόν, η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο να είναι μαζί τους στην κωμωδία του Όσκαρ Γουάιλντ Η Σημασία του Να Είναι Κανείς Σοβαρός, σε σκηνοθεσία του Αρζόγλου». Στη συνέχεια συνεργάστηκε στο θέατρο με μεγάλους σκηνοθέτες, όπως ο Σταμάτης Φασουλής και ο Ανδρέας Βουτσινάς»

Μετά το γάμο της δεν έκανε ποτέ ξανά θέατρο και αναρωτιέμαι αν ήταν μια συνειδητή απόφαση. «Όχι, δεν άφησα την υποκριτική γιατί παντρεύτηκα. Το θέατρο το είχα σταματήσει δύο χρόνια πριν. Δεν το αγάπησα τόσο πολύ ώστε να αφιερώσω τη ζωή μου σε αυτό, να μην έχω Σαββατοκύριακα, να μην έχω αργίες. Ήθελα να έχω προσωπική ζωή, ήθελα να κάνω κι άλλα πράγματα, ήθελα τους φίλους μου, δεν μπορούσα να αφοσιωθώ σε αυτό. Βέβαια, είχα την τύχη να συνεργαστώ με ανθρώπους που πάντα θαύμαζα πολύ. Έτσι, το θέατρο ήταν για μένα ένας μικρός κύκλος, ο οποίος έκλεισε πολύ πριν το γάμο μου. Όσο για την τηλεόραση, το 2004 που παντρεύτηκα δούλευα ήδη στο Γλυκό του Κουταλιού και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν μήνες μετά το γάμο. Τότε, βέβαια, ήδη σχεδίαζα το Με Αγάπη στο μυαλό μου, οπότε στη συνέχεια αφιερώθηκα αποκλειστικά σε αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share