Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της με τον Ίαν Στρατή - Τι αποκάλυψε ο γιατρός της

«Η Μαίρη δεν κοιμήθηκε λεπτό...»

5 Δεκεμβρίου 2022 10:19
Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της με τον Ίαν Στρατή - Τι αποκάλυψε ο γιατρός της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 7:25 το πρωί της Δευτέρας (5/12) ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο γιατρός της Μαίρης το κοριτσάκι τους ζυγίζει 2,850 κιλά και ήρθε στον κόσμο με καισαρική. Όπως τόνισε ο γιατρός, η καισαρική έγινε για λόγους ασφαλείας τόσο του μωρού όσο και της Μαίρης. Μάλιστα έγινε και επισκληρίδιος.

Ερωτηθείς σε τι κατάσταση βρίσκεται η μητέρα, ο γιατρός απάντησε «Είναι σε πολύ ευχάριστη κατάσταση. Νομίζω ότι ο Ίαν συγκινήθηκε περισσότερο. Η Μαίρη δεν κοιμήθηκε λεπτό, το έζησε όλο. Πάντως όπως την είδα τη μικρούλα έχει τα χρώματα της Μαίρης.»

Αποκαλυπτική η Αθηνά Οικονομάκου για την εγκυμοσύνη της Συνατσάκη: «Από τη δική μου προσωπική εμπειρία...»

Στα τηλεοπτικά συνεργεία παραχώρησε δηλώσεις το βράδυ της Τρίτης η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην καλή της φίλη Μαίρη Συνατσάκη και την εγκυμοσύνη της αποκαλύπτοντας ότι περιμένει πως και πως το μωράκι της.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη για τη νονά του μωρού που περιμένει.

Όσα είπε η Αθηνά Οικονομάκου για την Μαίρη Συνατσάκη

«Η εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη είναι πολύ καλή, είναι πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη και περιμένει πως και πως…Τις δίνω συμβουλές, τις λέω την γνώμη μου από την δική μου προσωπική εμπειρία μετά από δύο εγκυμοσύνες. Ότι πιστεύω ότι θα της φανεί ωφέλιμο το λέω» είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε το βίντεο:

Μαίρη Συνατσάκη εν εξάλλω: Το προσβλητικό μήνυμα που δέχτηκε πριν γίνει μητέρα - «Γι' αυτό πάω σε ψυχολόγο»

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει μια από τις πιο γλυκές περιόδους της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ως ένα πρόσωπο αρκετά δημοφιλές στα social media, δεν είναι λίγες οι φορές που δέχεται αρκετά αρνητικά μηνύματα και σχόλια.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την αντίδρασή της στον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ δέχτηκε ένα άκρως προσβλητικό και κακεντρεχές μήνυμα από follower της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν ντρέπεσαι λίγο να χλευάζεις την βασίλισσα που πέθανε για την ηλικία της; Μας το παίζεις και φεμινίστρια και υπερασπίστρια των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Σούργελο θέλεις να κάνεις και παιδί τρομάρα σου.

Ας τολμούσε όμως εσένα να σε θίξει κανείς που γίνεσαι μητέρα σε αρκετά προχωρημένη ηλικία θα έκανες μακροσκελή ανάρτηση με φανφάρες δικές σου να το παίξεις θιγμένη και να δείξεις πόσο κακός είναι ο κόσμος σήμερα ενώ εσύ είσαι η Αγία που τους υπερασπίζεσαι όλους. Ωραίο παιδί θα μεγαλώσεις…» έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα στα DM της.

«Λατρεύω την ψυχραιμία του Ίντερνετ. Καλή Παρασκευούλα» σχολίασε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη και στη συνέχεια συμπλήρωσε «Να γιατί πάω σε ψυχολόγο κάθε Παρασκευή. Επειδή ο κύριος από το προηγούμενο Story δεν πάει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share