Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δραματικές ώρες για την Ανθή Βούλγαρη: «Θα το πω σε όλους και δε με νοιάζει αν χάσω τη δουλειά μου»

Αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε

4 Δεκεμβρίου 2022 21:15
Δραματικές ώρες για την Ανθή Βούλγαρη: «Θα το πω σε όλους και δε με νοιάζει αν χάσω τη δουλειά μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική της άσχημη εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης αποκάλυψε η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη. Η αγαπημένη δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» παραδέχεται πως έχει πέσει θύμα παρενόχλησης, όταν ξεκινούσε την καριέρα της.

Παράλληλα παραδέχτηκε πως πολλές φορές έχουν προσπαθήσει να την βάλουν στην άκρη καλεσμένοι στις εκπομπές της, ωστόσο πάντα έβαζε τον καθένα στη θέση του. Επίσης, η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε καλεσμένη στις Roomies, με την όμορφη παρουσιάστρια να αποκαλύπτει ένα σημαντικό χειρουργείο που είχε κάνει το 2017 και το θαύμα που έζησε!

«Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»

«Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στην αρχή όταν είχα ξεκινήσει. Ήταν ένα στέλεχος του ομίλου που δούλευα και με έπαιρνε στο εσωτερικό τηλέφωνο και μου έλεγε ‘την τάδε ώρα θα είμαι εκεί σε περιμένω’. Την επόμενη ημέρα ‘γιατί δεν ήρθες, μπορεί να χάσεις τη δουλειά σου’» είπε μιλώντας στον Alpha.

«Ώσπου μια ημέρα τρελαίνομαι και πάω στο γραφείο του και του λέω ‘τι θέλεις; αν δεν σταματήσεις θα το πω σε όλον τον κόσμο έξω και δεν με νοιάζει αν θα χάσω τη δουλειά μου’. Και σταμάτησε. Στην αρχή δεν το είχα πει σε κανέναν γιατί ντρεπόμουν, σκεφτόμουν εγώ μήπως είχα κάνει κάποιο λάθος» εξήγησε.

Ακόμα εξήγησε πως «πολλές φορές έχουν προσπαθήσει να με βάλουν στην άκρη καλεσμένοι στην εκπομπή αλλά υπάρχει ο τρόπος να τους βάζεις στη θέση τους και τελικά πνα σε προσέχουν και να σε υπολογίζουν».

Ανθή Βούλγαρη

«Βόμβα» από Ανθή Βούλγαρη: «Δεν με πλησίαζαν εύκολα οι άνδρες - Ο σύζυγός μου με φλέρταρε με...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είχε βρεθεί πριν μερικούς μήνες η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» αποκαλύπτοντας πως στην αρχή υπήρχαν κάποιες εντάσεις ανάμεσά τους αλλά πλέον τα έχουν βρει.

«Σηκώνομαι 3.15 κάθε πρωί. 9 συνήθως κοιμάμαι. Τυχαίνει να κοιμηθώ και 11 και 11.30» ανέφερε η δημοσιογράφος ενώ αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της είναι ντράμερ και δουλεύει Σαββατοκύριακο.

Δείτε επίσης: Το δράμα της Ανθής Βούλγαρη : «Έχω δεχτεί σ@ξου@λ@κ@ παρενόχληση σε... Δούλευα και με έπαιρνε...»

Η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε ότι δεν ταίριαξε από την αρχή με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. «Με τον Ιορδάνη δε δέσαμε από την αρχή. Την πρώτη χρονιά που γνωριστήκαμε, που εγώ έκανα τη στήλη με τα social media, μου έλεγε “τι είναι αυτά, τι θα λέμε τώρα, τα νέα του Youtube;” με τον καιρό όμως το βρήκαμε. Είχαμε πολλές συγκρούσεις, με έχει τσιτώσει πάρα πολλές φορές, με έχει νευριάσει πάρα πολύ. Τώρα πια δεν τσακωνόμαστε, έχουμε μάθει ο ένας τον άλλο. Στην αρχή όταν με τσίτωνε έκλαιγα από τα νεύρα μου επειδή και λόγω σεβασμού δε μπορούσα να του απαντήσω… Στην αρχή αντιμετώπισα δυσπιστία από πολιτικούς κυρίως, μπορεί να τους ρωτάς και να μη σου απαντάνε, ή να μη σου απευθύνουν τον λόγο. Μπορεί να έκανα εγώ την ερώτηση και να έλεγαν “κύριε Χασαπόπουλε”» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις που έχει κατακριθεί λόγω του αυθορμητισμού της.

«Όποιος παρακολουθεί την εκπομπή ξέρει πολύ καλά ποιοι είμαστε και τι κάνουμε, αν δει απλά ένα απόσπασμα μπορεί να βγάλει ότι συμπέρασμα θέλει. Αν θες να κρίνεις κάτι πρέπει να το δεις ολοκληρωμένα. Όταν μπήκα στη δουλειά και ξεκίνησα να παρουσιάζω είπε ότι θα είμαι αληθινή και είμαι αληθινή όπως και ο Ιορδάνης, δεν έχουμε κρυφτεί ποτέ» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον άνδρα της. «Ο σύζυγός μου, μου έστειλε ένα μήνυμα στο Instagram, είχαμε γνωριστεί σε τηλεοπτικό πλαό, και μου έγραψε: «Είμαι ο Κώστας ο ντράμερ, πάμε για καφέ». Ήταν τόσο απλό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Δεν με πλησίαζαν οι άνδρες εύκολα. Νομίζω ότι υποσυνείδητα έβαζα ένα τοίχος. Ο Κώστας έχει μια απλότητα, μια αμεσότητα και μου αρέσει. Ότι θέλει το ζητάει και πάμε παρακάτω. Η εγρήγορση υπάρχει αλλά δεν ζηλεύω. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι τον άνδρα σου μπορεί να τον φλερτάρει κάποια άλλη. Κρατάει το ενδιαφέρον. Δεν έχω ζηλέψει ποτέ, ούτε εκείνος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share