Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Καίτη Γαρμπή μετά τον σάλο για πρόστιμο «μαμούθ» από την Εφορία - Η αντίδρασή της στη συγγνώμη για δημοσίευμα

Από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει αποκατάσταση της αλήθειας

4 Δεκεμβρίου 2022 20:24
Κόλαφος η Καίτη Γαρμπή μετά τον σάλο για πρόστιμο «μαμούθ» από την Εφορία - Η αντίδρασή της στη συγγνώμη για δημοσίευμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Καίτη Γαρμπή μέσα από μια ανάρτηση – ενημέρωση στο twitter ανακοίνωσε στους θαυμαστές πως δέχτηκε συγγνώμη για το δημοσίευμα που ανέφερε πως της έχει επιβληθεί πρόστιμο ύψους 1,7 εκ. ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή η Καίτη Γαρμπή είχε ζητήσει αποκατάσταση της αλήθειας , μέσω του δικηγόρου της, γύρω από το τι πραγματικά συμβαίνει με τις φορολογικές της εκκρεμότητες, μετά το σχετικό δημοσίευμα. Ο κ. Πέτρος Καϊμακάμης κοινοποίησε προς τα Μέσα την απόφαση του ΣτΕ σύμφωνα με την οποία η Καίτη Γαρμπή δικαιώνεται έναντι του ελληνικού δημοσίου για την φορολογική υπόθεση που κατηγορείτο.

Μετά την αποκατάσταση της αλήθειας η Καίτη Γαρμπή έγραψε στο twitter: «Οψέ θεών αλέουσι μύλοι, αλέουσι δε λεπτά – Το «Πρώτο Θέμα» ζήτησε συγνώμη για όσα δημοσίευσε λίγες μέρες πριν. Ελπίζω τώρα να δω σε όλα αυτά τα μέσα που με ευκολία αναπαρήγαγαν το ψέμα να κάνουν το ίδιο και με την αλήθεια», ήταντο tweet της Καίτη Γαρμπή.

«Επίθεση αγάπης» από την Άντζελα Δημητρίου: «Με την Καίτη Γαρμπή δεν είχαμε ποτέ διαφωνία, την αγαπάω πολύ»

Η Άντζελα Δημητρίου έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Γεια» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σχέση της με την Καίτη Γαρμπή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, που βρέθηκαν εκεί και αρχικά, απάντησε αν θεωρεί ότι κάποιος από τους δίσκους της θα μπορούσε να γίνει μιούζικαλ. «Δεν ξέρω ακόμα αν κάποιος δίσκος μου θα γινόταν μιούζικαλ, κάτι φτιάχνω, αλλά δεν μπορώ να το πω», είπε χαρακτηριστικά σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο J2US, όπου και συμμετέχει. Μάλιστα, στην κριτική επιτροπή είναι η Καίτη Γαρμπή, με την οποία φημολογούνταν ότι έχει μια «κόντρα».

«Το J2US είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, έχουμε μια καταπληκτική κριτική επιτροπή. Με την Καίτη Γαρμπή δεν είχαμε ποτέ, μα ποτέ καμία διαφωνία. Είμαστε μια χαρά. Την αγαπάω πολύ και το ξέρει, επίσης και την αδερφή της, τη Λιάνα. Είμαστε μια χαρά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε πως τα τραγούδια που θα πουν οι διαγωνιζόμενοι, τα επιλέγει πάντα η ίδια μαζί με τον Μάριο Ψιμόπουλο. «Εγώ και ο Μάριος Ψιμόπουλος επιλέγουμε τα τραγούδια στο J2US. Δεν θεωρώ ότι είναι άδικο για τους άλλους, είναι η συμφωνία που είχα κάνει με τον Νίκο Κοκλώνη», τόνισε κλείνοντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share