Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έκανε τον απολογισμό η Κάτια Δανδουλάκη: «Γυρίζει πίσω και σου καταστρέφει τη ζωή...»

Αποκαλύψεις από την ηθοποιό για όλους και για όλα στη ζωή της

4 Δεκεμβρίου 2022 19:50
Έκανε τον απολογισμό η Κάτια Δανδουλάκη: «Γυρίζει πίσω και σου καταστρέφει τη ζωή...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ και τη Φαίη Σκορδά η αγαπημένη ηθοποιός, Κάτια Δανδουλάκη.

«Είμαι πάρα πολύ καλά», απάντησε η Κάτια Δανδουλάκη, στην ερώτηση της παρουσιάστριας για το πώς είναι αυτό το διάστημα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Φαίη Σκορδά ρώτησε την Κάτια Δανδουλάκη για τις στυλιστικές της επιλογές, αφού η γνωστή ηθοποιός είναι πάντοτε κομψή, φορώντας ρούχα αγαπημένων φίλων της σχεδιαστών και όχι μόνο.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» από Κάτια Δανδουλάκη: «Ήθελα ένα παιδί από τον Μάριο Πλωρίτη, υπήρξε εγκυμοσύνη, αλλά...»

«Μου αρέσει πάρα πολύ η μόδα. Και μου αρέσει να ακολουθώ τη μόδα σε αυτά που μου πηγαίνουν, όχι γενικά τη μόδα. Δεν μπορώ να υποστηρίξω τα πάντα. Ωστόσο, νομίζω ότι η μόδα είναι μεγάλη τέχνη. Είναι ένα ‘’ανακάτεμα’’ της εποχής, ακριβώς αυτό που ζούμε τώρα. Η μόδα, οι Τέχνες και ο πολιτισμός είναι ένα πράγμα», παραδέχτηκε η ίδια.

Στη συνέχεια η συζήτηση των δύο γυναικών επικεντρώθηκε στο θέατρο και στη νέα παράσταση που ανεβαίνει τον Οκτώβριο, στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, σε διασκευή και σκηνοθεσία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

«Είμαστε σε πρόβες αυτή την περίοδο, σε ένα υπέροχο έργο του Ρομπέρ Τομά, «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου», το οποίο αποτελεί διασκευή του έργου ‘’Το Διπλό Παιχνίδι’’, από τα πιο δημοφιλή έργα του πολυβραβευμένου συγγραφέα.

Έχει μια έξυπνη πλοκή. Δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να καταλάβει μέχρι το τέλος τι συμβαίνει. Και το πιο σημαντικό, το έργο ανεβαίνει με ένα εξαιρετικό θίασο πρωταγωνιστών: την Κοραλία Καράντη, την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τον Πάνο Σταθακόπουλο και τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Είχα την τύχη να επιλέγω τις συνεργασίες. Δεν είμαι άνθρωπος που διαλύει πράγματα», σημείωσε με νόημα η Κάτια Δανδουλάκη.

Όπως αποκάλυψε και η ίδια, ακόμη κι αν υπήρχαν δυσκολίες σε κάποια συνεργασία ή αρνητικές συμπεριφορές έκανε υπομονή. «Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει μέσα του τον αρνητισμό. Βεβαίως, αν έρθω σε μια πολύ ακραία περίπτωση μπορεί να διαλυθεί κάτι», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η αγαπημένη ηθοποιός.

Στην ερώτηση της Φαίης Σκορδά και για όσα είπε ο Χρήστος Πολίτης σε πρόσφατη συνέντευξή του για εκείνη, την περίοδο όπου πρωταγωνιστούσαν μαζί στη «Λάμψη» και τα 3 εκατομμύρια, η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε τη δική της απάντηση.

«Όταν μιλάω και αποφασίζω να πω κάτι, θα πω μόνο την αλήθεια. Αν δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, δεν θα πω τίποτα απολύτως. Πίστεψέ με και να με βασανίσεις αυτή τη στιγμή, δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμηθώ από τον Χρήστο. Τον αγαπάω πάρα πολύ, τον πονάω πολύ, περάσαμε μαζί τόσο υπέροχα χρόνια.

Στη Λάμψη περνούσαμε υπέροχα και δύσκολα, γιατί ήταν ένα απαιτητικό, καθημερινό σίριαλ. Θέλω να σου πω ότι ο Χρήστος μου, είναι πάντα ο Χρήστος μου και στενοχωριέμαι από κάτι μονάχα: Όταν περνούν τα χρόνια, αν μέσα σου υπάρχει μόνο λύπη και αρνητισμός, γυρίζει πίσω σε εσένα και αυτό σου καταστρέφει τη ζωή. Εγώ θέλω να είναι γερός», ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη.

«Τα χρήματα δεν μπήκαν ποτέ ανάμεσά μας. Όταν μεγαλώνουμε, κάποιοι άνθρωποι -πιθανόν να έχει πέσει σε αυτή την περίπτωση ο Χρήστος Πολίτης- βασανίζονται από τα αρνητικά της ζωής. Εμένα η ψυχή μου είναι θησαυροφυλάκιο μόνο για τις χαρές και για τους πόνους, τους μεγάλους, που έχω περάσει.

Συγκεκριμένα δεν είχα καμία λύπη από τον Χρήστο. Θέλω να του στείλω όσο φως έχει η ψυχή μου και την αγάπη που του έχω και όλα τα άλλα είναι έξω από τη δική μου αντίληψη. Τον αγαπώ πολύ και θέλω να είναι γερός και να δει χαρά στη ζωή του, γαλήνη», κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share