Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Στήνουν στον τοίχο» την Κατερίνα Καινούργιου: «Πιστεύει ότι έτσι προκαλεί τηλεθέαση - Της αρέσει να...»

Καυστικός ο Μεγακλής Βιντιάδης

4 Δεκεμβρίου 2022 19:01
«Στήνουν στον τοίχο» την Κατερίνα Καινούργιου: «Πιστεύει ότι έτσι προκαλεί τηλεθέαση - Της αρέσει να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις εκπομπές που προβάλλονται τη φετινή τηλεοπτική σεζόν σχολίασε ο σκηνοθέτης, Μεγακλής Βιντιάδης, σε δηλώσεις που έκανε. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» τοποθετήθηκε για τους Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου, και Βίκυ Καγιά.

Αρχικά, για τον Γιώργο Λιάγκα δήλωσε: «Είναι έξυπνος, δεν είναι κουτός, ξύπνιος είναι. Ξέρει να δημιουργεί καταστάσεις για να συζητιούνται, να γράφουν τα περιοδικά και να σχολιάζουν οι άλλες εκπομπές, αλλά κι αυτό είναι πλέον κουραστικό».

Για τη Φαίη Σκορδά, ο Μεγακλής Βιντιάδης είπε: «Η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 ή την αποχώρησαν; Είναι ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Εσείς πιστεύετε ότι η εκπομπή αυτή ψυχαγωγεί;». Στη συνέχεια άφησε το σχόλιό του και για την Κατερίνα Καινούργιου, για την οποία είπε: «Έχει έναν εκνευρισμό, της αρέσει να εκνευρίζεται και να φωνάζει. Ίσως της έχουν πει ή να πιστεύει και η ίδια ότι αυτός ο τρόπος προκαλεί τηλεθέαση».

Τέλος, ο Μεγακλής Βιντιάδης αναφέρθηκε στο GNTM και τη Βίκυ Καγιά: «Είναι μια εκπομπή που μου δίνει την αίσθηση της ανωμαλίας. Για μένα, δεν είναι εκπομπή. Η Βίκυ είναι άξιο και καλό παιδί και αναρωτιέμαι γιατί την κάνει αυτή την εκπομπή» είπε συγκεκριμένα.

Κάθριν Εμπειρίκου: Η ναυτηλιακή εταρεία και το ερωτικό παρελθόν της - Ποια είναι η γοητευτική κληρονόμος που «έκλεψε» την αγκαλιά του Φίλιππου Τσαγκρίδη από την Καινούργιου

Στον γάμο του φίλου του, Φίλιππου Οικονόμου, βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο εφοπλιστής και πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης. Ενώ, αυτός ο άνθρωπος της τηλεόρασης ήταν ο πρώτος μεγάλος έρωτας της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο 32χρονος θέλησε να ανεβάσει, μάλιστα, ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο πόζαρε με την Κάθριν Εμπειρίκου, τον Νικόλα Κρόκο και τη σύντροφό του, Αλίκη σε κτήμα στον ιστορικό Πύργο Βασιλίσσης, στο Ίλιον, που ήταν επίσης προσκεκλημένοι του γάμου.

Η Κάθριν Εμπειρίκου είναι το νεότερο μέλος της δυναστείας των Εμπειρίκων, που έχουν καταγωγή από την Άνδρο. Παππούς της υπήρξε ο Γιώργος Εμπειρίκος, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της ναυτιλίας και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης, με πίνακες του Βαν Γκογκ, του Ελ Γκρέκο, του Γκόγια, του Καντίνσκι, του Πικάσο και του Σεζάν στην ιδιωτική συλλογή του.

Οι γονείς της Κάθριν, Αριστείδης και Νάταλι, ζουν στο Λονδίνο και αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις. Η Κάθριν Εμπειρίκου έχει σπουδές Κοινωνιολογίας και οργανώνει φιλανθρωπικά events. Μεγάλη αδυναμία της Κάθριν Εμπειρίκου ήταν η αριστοκράτισσα γιαγιά της Ντόντα Βορίδη, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2015.

Η προσωπική ζωή της Κάθριν Εμπειρίκου

Όπως έγραψε το Page Six πριν από έξι μήνες, ο χωρισμός της Κάθριν Εμπειρίκου από τον δισεκατομμυριούχο Χάρισον ΛεΦρακ, ήρθε πολύ απρόσμενα, καθώς το ζευγάρι, που είχε αποκτήσει ένα γιο το 2019, θεωρείτο πολύ ευτυχισμένο όσο και χαμηλών τόνων. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2017, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι και σήμερα αν έχει εκδοθεί το διαζύγιό τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share