Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Σταύρωσε» τον Νίκο Μουτσινά ο Περικλής Κονδυλάτος: «Είναι άνανδρο αυτό που έκανε»

«Παρίστανε on camera...»

4 Δεκεμβρίου 2022 18:41
«Σταύρωσε» τον Νίκο Μουτσινά ο Περικλής Κονδυλάτος: «Είναι άνανδρο αυτό που έκανε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Περικλής Κονδυλάτος εξέφρασε την άποψη που έχει για τον Νίκο Μουτσινά και χαρακτήρισε άνανδρη τη συμπεριφορά του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor, είπε για τον παρουσιαστή: «Ο Νίκος Μουτσινάς είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, για μένα έχει πει πολύ αρνητικά πράγματα.

Μετά με φιλοξένησε στην εκπομπή του και ίσως να παραδέχτηκε την προκατειλημμένη του άποψη. Και μετά, όταν έφυγα, είπε πάλι αρνητικά πράγματα και αυτό για μένα είναι άνανδρο. Παρίστανε on camera το ψεύδισμά μου και αυτό έχει επισκιάσει την εικόνα που είχα γι’ αυτόν. Αν εγώ κοροϊδέψω έναν άνθρωπο που έχει κινητικό πρόβλημα, εσύ θα γελάσεις;»

Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Περικλής Κονδυλάτος τόνισε: «Η τηλεόραση δίνει μια ψεύτικη αίσθηση δύναμης και τελικά δεν την έχει κανείς αυτή τη δύναμη. Βλέπουμε ανθρώπους με πολύ μεγαλύτερες καριέρες από αυτόν τον κύριο, να μην είναι τώρα στην τηλεόραση.

Αυτή η δύναμη είναι ψευδαίσθηση και είναι παροδική. Αυτό το στιλ ότι “είμαι στην τηλεόραση πολλά χρόνια και έχω εξουσία να κρίνω τους πάντες χωρίς να έχω αντίλογο, χωρίς να τον βλέπω απέναντί μου” είναι μια μορφή βίας και μπούλινγκ».

«Ο δικός μου εραστής...»: Ο Νίκος Μουστινάς μίλησε ανοιχτά για τον Τάσο!

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο Τάσος, στον οποίο μέσω της εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι», έστειλε περαστικά.

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής, ο Τάσος είναι ο σύζυγος της αρχισυντάκτριάς του, Αγγελικής Γιαννακοπούλου και γι’ αυτόν τον λόγο του έστειλε τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση.

«Γιατί δεν βγάλαμε τηλεφωνική τον Τάσο; Γράψανε όντως αυτό; Μωρέ χαζεύετε όλοι όρθιοι πραγματικά. Δεν υπάρχουν θέματα. Λέω που και που καμιά μ@λακια να δω τι θα γραφτεί. Για να τα βάλουμε σε μία σειρά, ο Τάσος είναι ο σύζυγος της Αγγελικής (αρχισυντάκτριας) και ο δικός μου εραστής. Διπλή ιδιότητα. Μας χαλάς τα τυχερά των sites» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share