Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Γλώσσα που «τσακίζει κόκκαλα» από την Μαρία Μπακοδήμου: «Θέλω να λύσουμε τους λογαριασμούς μας»

«Είδα ότι έχεις ενοχληθεί με πιθανή πρόταση του καναλιού στο πρόσωπό μου»

4 Δεκεμβρίου 2022 18:32
Γλώσσα που «τσακίζει κόκκαλα» από την Μαρία Μπακοδήμου: «Θέλω να λύσουμε τους λογαριασμούς μας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπακοδήμου είχε μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στέλιο Κουδουνάρη στην εκπομπή που παρουσιάζει, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου» ένα απόσπασμα από το «Super Κατερίνα», που αφορούσε το ραντεβού της Μαρίας Μπακοδήμου για το «My Style Rocks», αλλά και την αντίδραση του Στέλιου Κουδουνάρη για τις μέρες των γυρισμάτων.

Δείτε επίσης: Οι τραγικές ώρες του Δημήτρη Αργυρόπουλου: «Ο πατέρας μου σκοτώθηκε σε...» - Η στήριξη της Μαρίας Μπακοδήμου

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια ζήτησε από τους συνεργάτες της να τη φέρουν σε τηλεφωνική επικοινωνία τον Στέλιο Κουδουνάρη, προκειμένου να ξεκαθαριστεί η κατάσταση και τόνισε πως δεν θα είναι στο «My Style Rocks» γιατί δεν της έγινε ποτέ πρόταση. «Είσαι στον αέρα, θέλω να λύσουμε τους λογαριασμούς μας» λέει η Μαρία Μπακοδήμου στον Στέλιο Κουνδουνάρη.

«Ποιους λογαριασμούς μας;» αποκρίνεται ο σχεδιαστής, με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Είδα στην εκπομπή της Καινούργιου ότι έχεις ενοχληθεί με πιθανή πρόταση του καναλιού στο πρόσωπό μου. Γιατί εγώ δεν θα μπορώ σαββατοκύριακα λόγω του "Γεια σου" κι εσύ δεν μπορείς άλλες μέρες».

Τότε, ο Στέλιος Κουδουνάρης ξέσπασε γέλια και της είπε: «Το είδα κι εγώ και ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο για να μη νομίζεις ότι κάνω εγώ ιστορίες. Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι στο My Style Rocks. Επίσης, τις ώρες των γυρισμάτων δεν τις καθορίζουμε εμείς. Λίγο περίεργα μου φαίνονται τα πράγματα».

Η Μαρία Μπακοδήμου ξεκαθάρισε από την πλευρά της: «Όχι, δεν θα είμαι στο My Style Rocks. Λοιπόν, με αφορμή αυτό το τηλεφώνημα να σας ξεκαθαρίσω ότι ούτε μου έγινε πρόταση, ούτε θα είμαι στο My Style Rocks. Κρίμα, γιατί με εσένα θα περνούσαμε πάρα πολύ ωραία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share