Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Άφωνη on air η Ναταλία Γερμανού - «Θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια»

«Μας δουλεύουν ρε!»

4 Δεκεμβρίου 2022 18:15
Άφωνη on air η Ναταλία Γερμανού - «Θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που η Ελένη Τοπαλούδη έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στη Ρόδο. Το όνομα της νεαρής φοιτήτριας κάνει τους πάντες να ανατριχιάζουν για τον φρικιαστικό τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή της.

Στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, το μεσημέρι της Κυριακής (04/12) βγήκαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, η Κούλα Αρμουτίδου και ο Γιάννης Τοπαλούδης οι οποίοι ζητούν την σύσταση ενός ταμείου αλληλοβοηθείας.

Δείτε επίσης: Ελένη Τοπαλούδη: Συγκινεί η μητέρα της δημοσιεύοντας την τελευταία φωτογραφία της - «Πού να ήξερα τι θα ζούσα μετά από λίγο;»

Ο λόγος είναι να μπορούν οι οικογένειες των θυμάτων να ανταπεξέλθουν οικονομικά στους δύσκολους δικαστικούς αγώνες που έχουν.

Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη για το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα σήμερα βγήκε και στον «αέρα» της εκπομπής.

Τα όσα είπε, όμως ανέφερε η κ. Συρεγγέλα, εξόργισαν την Κούλα Αρμουτίδου, η οποία εκνευρισμένη αποχώρησε από το πλάνο. «Θα δοθεί μια λύση; Εγώ περιμένω. Δεν θέλω να επαιτήσω, θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια. Δεν ζητάω, θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση», είπε η Κούλα Αρμουτίδου.

Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων απάντησε: «Μόλις υπάρξει εξέλιξη, η οποία όμως να ισχύσει, εγώ δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει την επόμενη μέρα…» και η Κούλα Αρμουτίδου αποχώρησε εκνευρισμένη λέγοντας: «Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν ρε… Και θα γίνει, θα γίνει, θα γίνει και άντε από ‘δω».

Ράκος η Ναταλία Γερμανού: «Προσπαθώ να...»

Οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου και οι καταγγελίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και αφορούν κακοποίηση ανηλίκων, έχουν σοκάρει τις τελευταίες δύο ημέρες το πανελλήνιο. Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σχολίασε τις εξελίξεις και η Ναταλία Γερμανού, με αφορμή τις δηλώσεις του πατέρα Αντώνιου, τοποθετήθηκε επί του θέματος.

«Προσπαθώ να κρατήσω ακόμα μια ελπίδα, ότι δεν θα είναι αυτό που φανταζόμαστε. Αλλά και πάλι, ακόμα κι αν αποδεχτεί ότι όλοι οι άλλοι φταίνε και κάποιοι άνθρωποι τοποθετήθηκαν σε θέσεις που δεν θα έπρεπε κι έρχονταν σε επαφή με παιδιά, ενώ δεν θα έπρεπε, πάλι θα πω ότι αν έπρεπε να επιρρίψω μια ευθύνη στον πατέρα Αντώνιο, αυτή είναι ότι έπρεπε να τους περάσει από 40 κόσκινα όλους αυτούς τους ανθρώπους. Είτε είναι 4, 10, 14, 19 χρονών. Δεν έχει καμία σημασία. Είναι παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, προσπάθησε να εξηγήσει μια από τις φράσεις που είπε ο πάτερας Αντώνιος ότι τα παιδιά αυτά προέρχονται από παραβατικές οικογένειες, είναι δύσκολα στη διαχείρισή τους κι ίσως τους εκδικούνται, γιατί υποκαθιστούν τους γονείς τους.

«Μπορώ να φανταστώ περίπου πώς το εννοούσε. Ίσως εννοούσε ότι αυτά τα παιδιά έχουν μέσα τους θυμό, γιατί στερήθηκαν τους φυσικούς τους γονείς. Δεν θέλω να πιστεύω ότι εννοούσε πως είναι κακά παιδιά, που τώρα εκδικούνται», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share