Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Καταπέλτης" ο Κρατερός Κατσούλης: "Έαν δεν θέλετε να με βλάψετε..." - Το δημόσιο παράπονο μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου

"Το να στοχοποιείς ανθρώπους..."

4 Δεκεμβρίου 2022 17:01
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά το διαζύγιο τους και ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου έχουν ακούσει τα εξ αμάξης, από σχέσεις που τους έχουν χρεώσει, μέχρι ψευδείς λόγους για τον χωρισμό τους. Με την ευκαιρία, δείτε τα παιδιά του πρώην ζευγαριού

Σε ζωντανή συνέντευξη στο Στούντιο 4 ο Κρατερός Κατσούλης είχε αναφερθεί σε αναληθή δημοσιέυματα για υποτιθέμενη σχέση του με τον ηθοποιό να αποκαθιστά την αλήθεια που αφορά στην προσωπική του ζωή.

Ο λόγος ήταν ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε και τον ήθελε να βρίσκεται σε σχέση με συνεργάτιδα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης τόνισε πως «μιας και είμαστε ζωντανά θέλω να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους στην αγαπημένη μου συνεργάτιδα, Μαρία Πασχαλίδου, η οποία κάνει μάθημα πιλάτες στην σχολή Modus Vivedi γιατί πληροφορήθηκα ότι ξαφνικά έχει βγει ένα δημοσίευμα το οποίο είναι απόλυτα ψευδές αλλά τάραξε την οικογένεια της γυναίκας».

«Το δημοσίευμα αυτό λέει ότι είμαστε μαζί και είναι η καινούργια μου σχέση αλλά αυτός ο άνθρωπος, που δεν ανήκει στον χώρο μας και δεν έχει συνηθίσει να βάλλεται με έναν τρόπο, έχει σύζυγο, παιδάκι και πεθερά οι οποίοι πληροφορήθηκαν αυτό το πράγμα και δημιουργήθηκε μια αναταραχή».

«Το να στοχοποιείς ανθρώπους που συνεργάζονται σε έναν χώρο μπορεί μακροπρόθεσμα να βλάψει ακόμα και την ίδια την δουλειά» ξεκαθάρισε ο Κρατερός Κατσούλης προσθέτοντας πως «σας παρακαλώ πάρα πολύ, εάν δεν θέλετε να με βλάψετε εσκεμμένα και έχετε την καλοσύνη, μην το κάνετε αυτό».

Αναστάτωση για τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου: " Πες μου την αλήθεια..." - Η στιγμή που τους έφερε σε δύσκολη θέση

Πριν λίγα χρόνια η Έλενα Τσαβαλιά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και την Κατερίνας Καραβάτου "Στην Φωλιά των ΚουΚου". Με την ευκαιρία, δείτε την αποστομωτική αποκάλυψη του Κρατερού Κατσούλη.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός ρωτήθηκε για το σταμάτημα της εκπομπής της "Μεσημεριάτικα" ξεκαθαρίζοντας το σκηνικό της αποχώρησής της. Ωστόσο, οι διευκρινιστικές ερωτήσεις των δύο παρουσιαστών έκαναν έξαλλη την Έλενα Τσαβαλιά, η οποία έκοψε "μαχαίρι" την συζήτηση.

«Ήταν τέσσερις μέρες όταν ανακοινώθηκε, έχουν γραφτεί άλλες τρεις εκπομπές, θεωρώ ότι αυτές θα παιχτούν. Είπα ναι γιατί αυτό το πράγμα μου ακούστηκε πάρα πολύ ενδιαφέρον, δεν θα έλεγα ναι σε άλλη περίπτωση. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση, όμως εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να ξέρω την αλήθεια στο 100%. Πες μου την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή και αν εγώ αποφασίσω να τη στηρίξω, θα τη στηρίξω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, αλλά τη θέλω ολόκληρη για να μπορέσω να το κάνω αυτό. Είμαι σαφέστατη νομίζω. Δεν θέλω να επεκταθώ, είμαι σαφέστατη! Πες την μου ολόκληρη κι εγώ μαζί σου.

Όταν κάτι σταματάει, πάντα δεν είναι ευχάριστο, ούτε για σένα, ούτε για τους άλλους, ούτε για κανέναν θεωρώ. Σαφώς δεν είναι ευχάριστο, αλλά όταν κάτι δεν πάει έτσι όπως το θέλεις».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share