Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έριξε "λευκό σεντόνι" ο Στηβ Κακέτσης - "Δεν θα ανοίξω παρτίδες..."

Κόλαφος ο επιχειρηματίας

4 Δεκεμβρίου 2022 16:10
Έριξε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στηβ Κακέτσης είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας, ο οποίος δεν διστάζει να πει ανοιχτά την γνώμη του ακόμα και με έντονο ύφος. Με την ευκαιρία, δείτε τον γιο του με την Κατιάνα Μπαλανίκα.

Πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και μεταξύ άλλων, δεν μάσησε τα λόγια του, όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Εγώ τα έχω πει για τον Γιώργο… Ρίξαμε λευκό σεντόνι, με κάλεσε και στα βαφτίσια του παιδιού του του δεύτερου… Εγώ ήταν να τον παντρέψω και προτίμησε τον δικό σας… Εγώ του προξένεψα τη Φαίη…» είπε ο επιχειρηματίας και συμπλήρωσε «Εγώ δεν θα ανοίξω παρτίδες, να βγαίνει να μας ξεφωνίζει, ας τα βρεί με τους άλλους που τσακώνονται… Έχω τρελαθεί! Βλέπω καμια φορά… Τι μιλάς ρε, σεβάσου, έχεις κρίση για όλους… Έτσι και σου την κάνει η φίλη μου η Φαίη θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε, δεν θα έχουμε μαντήλι να κλαίμε!».

Έριξε 'λευκό σεντόνι' ο Στηβ Κακέτσης - 'Δεν θα ανοίξω παρτίδες...'

«Μου έχει στοιχίσει ότι δεν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά του Γιώργου… Εγώ ήμουν πατέρας του, τον συμβουλευα σωστά… Αυτός φαίνεται πως κάνει ένα Χ και πάει πιο κάτω… Έχω αποχωρήσει… Να είναι καλά! Έχουμε να συζητήσουμε τίποτα άλλο πιο ενδιαφέρον;» είπε στη συνέχεια ο Στηβ Κακέτσης.

Κατέληξε, δε, λέγοντας «Ας είναι καλά να με θυμάται ο κύριος! Μη βγεις ποτέ, Λιάγκα και με ξεφωνίσεις, γιατί θα έρθω εγώ στην εκπομπή από μόνος μου και άκου τα!».

Δεν κρύφτηκε ο Στηβ Κακέτσης - Στη φόρα όλη η αλήθεια για την υγεία του Γιώργου Μαρίνου

O Στηβ Κακέτσης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πρωινή εκπομπή μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο. Παράλληλα, αποκαλύψεις "φωτιά" έγιναν για την συμπεριφορά του Γιώργου Μαρίνου off camera.

«Ο Γιώργος είναι σ'ένα ωραίο περιβάλλον. Έχει φύγει από το Σπίτι του ηθοποιού. Ο γιος μου είχε έρθει πριν δυο βδομάδες και πήγε και τον είδε. Μου είπε «Μπαμπά όπως τον είδα έχω να των δω τα τελευταία πέντε χρόνια». Έχει την στήριξη του Φασουλή και της Δανδουλάκη.

Τον βοήθησε και η Άννα Φόνσου. Τα προβλήματα υγείας πιστεύω πως τα έχει ξεπεράσει, δεν είμαι και κοντά του. Το σπίτι του δεν είναι χρήσιμο, αλλά ποιος θα το αγοράσει» είπε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share