Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Μασημένα" τα είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος: "Μετά τον τσακωμό..." - Το μυστικό που αποκάλυψε για την Τατιάνα Στεφανίδου

Η αναφορά στους καβγάδες τους

4 Δεκεμβρίου 2022 15:51
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι και οι δύο επιτυχημένοι δημοσιογράφοι και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος μετρούν αρκετά χρόνια ως ζευγάρι και δεν έχουν διστάσει κατα καιρούς να μιλήσουν για την σχέση τους. Με την ευκαιρία, δείτε την στιγμή που λύγισε τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Σε παλαιότερη συνέντευξη ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τον ρόλο της συζύγου του μεσα στο σπίτι, την μεταξύ τους επικοινωνία και τους καβγάδες τους. Ποιός υποχωρεί πρώτος;

“Ο ρόλος της Τατιάνας στην οικογένεια είναι πολύ δύσκολος”, αποκαλύπτει ο σύζυγος της και δηλώνει: “Δεν διάλεξα εγώ την Τατιάνα, εκείνη με διάλεξε”.

"Το νοικοκυρά στο σπίτι εξαρτάται από το πώς το ορίζεις. Έχει να κάνει κυρίως με τη διαχείριση των παιδιών στο σπίτι. Όταν γυρνά και πρέπει να βοηθήσει την κόρη μας στα μαθήματά της και όσα κάνει για όλη την οικογένεια. Οπότε μετά από 12 ώρες δουλειάς, ο ρόλος της γυναίκας στο σπίτι είναι πολύ δύσκολος. Και τον σέβομαι σε μεγάλο βαθμό. Η Τατιάνα κάνει δυο πράγματα. Κάνει ό,τι κάνει στη δουλειά της και όταν γυρίζει στο σπίτι συνεχίζει να δουλεύει και αυτό είναι πολύ δύσκολο”, αναφέρει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει πώς αυτό που κρατούν πάντα ως τελετουργικό στο σπίτι, είναι να τρώνε όλοι μαζί το βράδυ."

"Καταιγισμός" για τον Νίκο Ευαγγελάτο: Έσκασαν τα δυσάρεστα για τον δημοσιογράφο - Στο πλευρό του η Τατιάνα Στεφανίδου

Η μία ανατροπή διαδέχδτηκε την άλλη την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε. Τα νούμερα τηλεθέασης της Παρασκευής (2/12) ανέδειξαν νέους νικητές αλλάζοντας το δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα πρόσωπο με σταθερή επίδοση στα νούμερα τηλεθέασης κάθε εβδομάδα, αφού σχεδόν πάντα έχει την πρωτιά στην ώρα προβολής της εκπομπής του. Με την ευκαιρία, δείτε τις φωτογραφίες του δημοσιογράφου με την Τατιάνα Στεφανίδου σε ερωτικά τετ α τετ.

Την Παρασκευή (2/12) το Live News έπεσε στο 10,9 %, μία ηχηρή πρώση, θα έλεγε κανείς, δεδομένης της μέχρι τώρα απόδοσης του δημοσιογράφου, που κινείται ανάμεσα στο 16 με 18%.

Μάλιστα έμεινε πιο πίσω και από την Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live το οποίο σημείωσε στο δυναμικό κοινό 13,3%.

Μεσημεριανή ζώνη

  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 16,8
  • ΣΚΑΙ: Αταίριαστοι 5,7
  • MEGA: Ελένη 8,4
  • MEGA: Live News 10,9
  • OPEN: Μέρα μεσημέρι με την Μαριόν 4,1
  • ΣΚΑΙ: Καλό Μεσημεράκι 11,6
  • ΑΝΤ1: Ρουκ ζουκ (Ε) 16
  • ΕΡΤ: Στούντιο 4 6,3
  • ΕΡΤ: Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν 2,7
  • ALPHA: Τ-live 13,3
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share