Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Η ατάκα «δηλητήριο» του Γιώργου Λιάγκα

Μαίνεται η κόντρα μεταξύ των δύο;

4 Δεκεμβρίου 2022 15:33
Σε αναμμένα κάρβουνα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Η ατάκα «δηλητήριο» του Γιώργου Λιάγκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Χάρη Λεμπιδάκη επέλεξε να μιλήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα, ο διάσημος παρουσιαστής αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Από ένα χάπι που πήρα για να χάσω κιλά ή θα ήμουν στη φυλακή ή θα είχα φουντάρει. Γι’ αυτό λέω σεβασμό στους ανθρώπους που τραβάνε πολλά ψυχολογικά με τα κιλά» ανέφερε, ενώ πρόσθεσε:

«Πλαστικός χειρουργός μού τα έδωσε τα χάπια και μου είπε “πάρ’ τα αλλά μην πεις ότι σ’ τα έδωσα εγώ” και όταν πήγα στο φαρμακείο, αυτά τα χάπια μου τα έδιναν με το ζόρι. Αν δεν ήταν η Νάνσυ, που πάλι καλά δεν της έκανα κανά μεγάλο κακό, κόντεψα δηλαδή να της κάνω μεγάλο κακό… να μου πει σταμάτα τα, θα είχα πολύ δύσκολο τέλος». Πώς στάθηκαν τα κανάλια που ανήκε όταν εκείνος βρέθηκε σε δύσκολες στιγμές;

Δείτε επίσης: «Βόμβα» από Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Κόντεψα να κάνω κακό στη σύντροφό μου με τα χάπια που πήρα για να χάσω κιλά» (Video)

Ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Tριάντα ένα χρόνια σερί σχεδόν, εκτός της χρονιάς που έφυγα για ψυχιατρικά-ψυχολογικά προβλήματα που είχα κι έπρεπε να καθίσω σπίτι, νιώθω ότι όλα αυτά τα χρόνια δίνω ένα μπράβο στον εαυτό μου που καταφέρνω να επιβιώνω σε κάτι που είναι τόσο πολύ δύσκολο και έχει πρωταθλητισμό. Τριάντα χρόνια και περιμένουν κάποιοι τον Σεπτέμβριο για να πουν αν είσαι καλός ή κακός παρουσιαστής. Μιλάμε για την τέλεια παράνοια».

Ο Λιάγκας απάντησε στον Αρναούτογλου

Τι το ήθελε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να δηλώσει στο «Καλύτερα δε γίνεται» πως ο Γιώργος Λιάγκας «ρωτάει συνέχεια για τα λεφτά»; Σιγά που θα το άφηνε αναπάντητο ο ισχυρός άνδρας του «Πρωινού». «Είπε ο Γρηγόρης ότι ρωτάω συνέχεια για τα λεφτά εγώ; Για αυτό δεν έρχεται;

Επειδή δυο χρόνια του λέω να έρθει να κάνουμε μια συνέντευξη εδώ και δεν έρχεται. Φοβάται μην του ζητήσω φορολογική δήλωση. Δεν είμαι εφορία. Οταν κάνεις μια συνέντευξη, θεωρώ πως πρέπει να σκιαγραφήσεις και να αναδείξεις κομμάτια της προσωπικότητας ενός καλεσμένου. Οταν λοιπόν έναν άνθρωπο τον ρωτάς αν πηγαίνει καλά οικονομικά και τα λεφτά που βγάζει τι τα κάνει, εκεί νομίζω πως είναι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση.

Γιατί αν σου πει ο άλλος τι τα κάνει, δείχνει το πώς σκέφτεται και πώς λειτουργεί σαν άνθρωπος. Δεν το είδα, αλλά φαντάζομαι με χιούμορ το είπε ο Γρηγόρης. Μια χαρά σχέση έχουμε. Και στο late night που έκανα όταν μου ζήτησε κάποιος άνθρωπος να μη βάλω μέσα μια ερώτηση, πάντα την έκοβα. Ποτέ δεν εξέθεσα άνθρωπο, ποτέ», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share