Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Περιζήτητος γαμπρός ο Πάνος Μιχαλόπουλος - "Σκεφτόμαστε να πάμε σε γάμο..."

Το ομολόγησε ο ηθοποιός

4 Δεκεμβρίου 2022 15:34
Περιζήτητος γαμπρός ο Πάνος Μιχαλόπουλος -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου είχε μιλήσει σε παλιαότερη συνέντευξή του ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Με την ευκαιρία, δείτε τον λόγο "κόλαφο" του Πάνου Μιχαλόπουλου.

Ο ηθοποιός είναι θετικός σε αυτή την ιδέα και μάλιστα είπε ότι θα ανέβαινε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας κάνοντας διπλό γάμο μαζί με τον γιό του, ενώ θα ήθελε να κάνει και άλλα παιδιά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Σάλος με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Καίγομαι ολόκληρος!» - Στη φόρα «απαγορευμένο» βίντεο με καλλονές και άγριο ξεσάλωμα

Είναι γεγονός ότι ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει ενσαρκώσει μοναδικούς ρόλους στην ελληνική τηλεόραση που τον έκαναν αγαπητό στο κοινό, για αυτό δεν είναι τυχαίο ότι προβάλλονται ακόμα. Παράλληά ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε μιλήσει πριν αρκετά χρόνια στην «Espresso» για την τότε επανεμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά, για τους ηθοποιούς της γενιάς του και το θέατρο.

Ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι λείπει σε όλους και πολύς κόσμος αναμένει για το μεγάλο come back του ηθοποιού που εκτός από ένας ταλαντούχος άνθρωπος ήταν και έξω καρδιά, κεφάτος και δεν είναι λίγοι που θυμούνται ότι ήταν απολαυστικός και διασκεδαστικός και στις live εμφανίσεις του σε εκπομπές.

Μία από τις επικές εμφανίσεις του ήταν στο πάρτυ που είχε διοργανωθεί για την ολοκλήρωση της σεζόν γνωστής σειράς που πρωταγωνιστούσε με τον ηθοποιό να χορεύει και να το ρίχνει έξω για τα καλά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share