Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Λένα Ζευγαρά - Τι συνέβη και ποια η κατάστασή της

Με φρικτούς πόνους στο στομάχι!

4 Δεκεμβρίου 2022 15:15
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Λένα Ζευγαρά - Τι συνέβη και ποια η κατάστασή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Ηράκλειο, μετεφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου, η λαϊκή τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά ακυρώνοντας την προγραμματισμένη της εμφάνιση στον νυχτερινό κέντρο Άνοδος.

Η τραγουδίστρια είχε φρικτούς πόνους στο στομάχι και έτσι δεν μπόρεσε να βγει στην πίστα αφήνοντας ένα γεμάτο με κόσμο κέντρο να την περιμένει. Παράλληλα, δείτε εδώ πως ήταν η τραγουδίστρια πριν τις πλαστικές!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Λένα Ζευγαρά

Μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων οι γιατροί έκριναν αναγκαία την νοσηλεία της στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λένα Ζεγαρά έπαθε κολικό νεφρού, όπως γράφει το neakriti.gr.

Ποια είναι η Λένα Ζευγαρά

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Καρδιτσομαγούλα του Νομού Καρδίτσας. Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Το πρώτο της τραγούδι κυκλοφόρησε το 2015 από την δισκογραφική εταιρία Spicy με τίτλο "Θάλασσα ή Αγάπη". Δειλά δειλά ξεκίνησε διάφορες συνεργασίες σε νυχτερινά κέντρα με πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες, ενώ στην πρώτης της δουλειά είχε συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά.

Το 2018 επιστρέφει πιο δυναμικά σε δισκογραφικό επίπεδο με την πρώτη της μεγάλη επιτυχία "Όνειρα" σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους του Βασίλη Καρρά, από τη δισκογραφική εταιρεία M.T.

Το καλοκαίρι του 2019 κυκλοφόρησε ένα medley με το video clip "Σήμερα Και Αύριο και το "Έλα Έλα" το οποίο έγινε τεράστιο hit εκείνο το καλοκαίρι. Το φθινόπωρο έρχεται υπογραφή συμβόλαιου με την Panik Platinum το lebel της Panik Records.

Το χειμώνα του 2019-2020 εμφανίζεται στο Tokyo Theater με μεγάλη επιτυχία και sold out βραδιές.

Τον Μάιο του 2020 κυκλοφόρησε από την Panik και την Μ.Τ ένα medley σε live έκδοση και με τίτλους "Ήμαρτον" και "Δεν Έχεις Το Θεό Σου" μαζί με το video clip.

Δεν θα πρέπει όμως να παραλείψουμε ότι ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του ήταν αυτός που την έκανε πιο αναγνωρίσιμη στο ελληνικό κοινό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share