Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στο χείλος του γκρεμού η Δήμητρα Λιάνη: «Είναι κρίμα που δεν έχω ένα μικρό έστω κομμάτι...»

Ξεσπάθωσε η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου

4 Δεκεμβρίου 2022 14:51
Στο χείλος του γκρεμού η Δήμητρα Λιάνη: «Είναι κρίμα που δεν έχω ένα μικρό έστω κομμάτι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται η Δήμητρα Λιάνη, η οποία δε δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια και να επιτεθεί αυτή την φορά στον Γιώργο Παπανδρέου. Το σχόλιο της έγινε με αφορμή την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο τελευταίος στο πλαίσιο των εσωκομματικών διεργασιών στο Κίνημα Αλλαγής.

Το «ξέσπασμα» της Λιάνη για τον Γιώργο Παπανδρέου

Η κ. Λιάνη κατηγορεί το γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, ότι «διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ» ενώ σημειώνει ότι «έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: ‘να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία’».

«40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: «να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία»!

Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό Ναι στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό Ναι στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό Ναι στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση!

Ε Όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους!»

40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου...

Posted by Dimitra Liani Papandreou on Monday, October 18, 2021

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Μετά τον Ανδρέα έκλεισα ως γυναίκα»

Στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου. Μεταξύ άλλων, σχολίασε την δημοπρασία που έγινε για μία μπομπονιέρα από τον γάμο της με τον Ανδρέα, η οποία πωλήθηκε έναντι 5.000 ευρώ.

Όσα δήλωσε στην εκπομπή

Η κ. Λιάνη είπε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος μπούκαρε στην εκκλησία και δεν έμεινε ούτε μια μπομπονιέρα. Ούτε εγώ δεν έχω. Οι καιροί είναι δύσκολοι… Είναι κρίμα που δεν έχω εγώ ένα μικρό έστω κομμάτι».

Η κ. Λιάνη τόνισε πως: «Η δική μου περίπτωση bullying ήταν ξεχωριστή. Ήταν καθαρά για πολιτικούς λόγους. Ήθελαν να χτυπήσουν τον Ανδρέα και στη συνέχεια να εξαφανίσουν τον παπανδρεϊσμό. Είχα τη μοναδική περίπτωση να κουβαλήσω στις πλάτες μου τον Παπανδρεϊσμό και αυτό έγινε χωρίς καμία βοήθεια, χωρίς κανένα στήριγμα».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι: «Ήταν δύσκολη και επώδυνη διαδικασία να παλέψεις μόνος σου. Με κράτησε όρθια ότι ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένη γιατί γίνεται όλο αυτό. Ήταν καθαρά θέμα πολιτικό. Όχι ότι δεν πόνεσα ή δεν έκλαψα. Ο πόνος είναι δάσκαλος και έμαθα πολλά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share