Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

"Καταρριπτική" η Ρένια Λουιζιδου: "Ζοριζόταν πλέον..." - Εξομολογήθηκε την αλήθεια η ηθοποιός

"Εμείς, παρότι αρκετά κουρασμένοι..."

4 Δεκεμβρίου 2022 13:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για έξι χρόνια απολαμβάναμε την Ρένια Λουιζίδου στην οικογενειακή κωμωδία του Alpha “Το Σόι σου”. Μετά την ολοκλήρωση της σειράς η ηθοποιός μίλησε με πικρία για το σταμάτημά της σε συνέντευξη που παραχώρησε, αφού επρόκειτο για μια επιτυχημένη σειρά που αγαπήθηκε πολύ, όπως και οι συντελεστές της. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της για την σειρά "Απαράδεκτοι".

"Είναι στην απόλυτη ευχέρεια κάθε καναλιού να αποφασίζει για τα προγράμματά του. Εν μέρει την καταλαβαίνω. Όταν μια σειρά παίζεται πέντε και έξι σεζόν, το κανάλι κάποια στιγμή θέλει να ανανεώσει το πρόγραμμά του. Όλα όμως κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Δεν ξέρουμε όμως από την άλλη αν συνέχιζε το Σόι πώς θα πήγαινε. Αισθάνθηκε ο Alpha πως το Σόι ενδεχομένως να δυσκολευτεί για ακόμη μία σεζόν; Θέλησε να ανανεώσει το πρόγραμμά του; Το έκανε. Εμείς, παρότι αρκετά κουρασμένοι έπειτα από πέντε χρόνια, δυσκολευτήκαμε συναισθηματικά με αυτή την απόφαση. Φυσιολογικό δεν είναι; Ήμασταν πολύ δεμένη ομάδα. Γίναμε σόι όνομα και πράγμα. Ζήσαμε στο Σόι μια ζωή. Οπότε όποια στιγμή και αν μας έλεγαν πως τελειώνει, θα δυσκολευόμασταν. Επαγγελματικά δεν ξέρω… Ίσως να ήταν και για εμάς καλύτερο να ολοκληρωθεί" είπε η Ρένια.

'Καταρριπτική' η Ρένια Λουιζιδου: 'Ζοριζόταν πλέον...' - Εξομολογήθηκε την αλήθεια η ηθοποιός

«Έχω εκατομμύρια...»: Δήλωση-βόμβα από τη Ρένια Λουιζίδου - Τι αποκάλυψε

Η Ρένια Λουιζίδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Down Town» της Κύπρου και μίλησε στον Αλέξανδρο Πρίφτη για τις φοβίες της, την κρίση ηλικίας περνάνε οι γυναίκες.

Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της ηθοποιού.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξής της:

Έχεις ακόμα φοβίες;

Εκατομμύρια! Κι όλες έχουν να κάνουν με την αρρώστια και το θάνατο. Δεν είναι εύκολο να αποδέχεσαι ότι έχεις πίσω σου πια το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής σου και μπροστά σε περιμένει το λιγότερο. Αυτή είναι η αλήθεια! Το να μεγαλώνεις, όμως, είναι πολύ όμορφο, γεύεσαι καλύτερα τις εμπειρίες. Είναι σαν ευλογία. Ο θάνατος και οι αρρώστιες είναι το τραγικό, όχι η ηλικία.

 Ρένια Λουιζίδου

Κρίση ηλικίας δεν πέρασες ποτέ;

Όχι με μία κι έξω, αλλά σταδιακά. Λειτούργησε το ένστικτο αυτοσυντήρησης κι έβαλα τον αυτό μου να μην ανταγωνίζεται κάτι που θα είναι σίγουρα χαμένος από χέρι. Το δούλεψα μέσα μου σιγά-σιγά. Δεν πέρασα υπαρξιακό! Απλά αποδεχόμουν τη φυσική ροή.

Οι γυναίκες στα 40 ή ανανεώνονται και νιώθουν 20 χρονών ή πέφτουν πολύ ψυχολογικά. Σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Ναι, αυτό ισχύει και για τα 40 και για τα 50… Αν δεν είσαι όμως καλά στα 30 σου, γιατί να είσαι στα 40; Δεν πατάς ένα κουμπί και γίνεσαι καλύτερος ή χειρότερος άνθρωπος! Αν έρχεσαι με τρύπες ή κενά από τα προηγούμενα χρόνια, έτσι θα «διαβάσεις» και το θέμα της ηλικίας. Οι άνθρωποι «χτιζόμαστε» μέρα με τη μέρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share