Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποσβολωμένη η Δέσποινα Βανδή με την Ελένη Μενεγάκη - «Είπε τέτοιο πράγμα η Ελένη;» (video)

Η αμήχανη πάυση και το σχόλιο "καρφί"

4 Δεκεμβρίου 2022 13:31
Αποσβολωμένη η Δέσποινα Βανδή με την Ελένη Μενεγάκη - «Είπε τέτοιο πράγμα η Ελένη;» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Παύλο Σταματόπουλο μίλησε η Δέσποινα Βανδή, σε ένα από τα διαλείμματα του J2US (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι αποχώρησε).

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη χημεία της με τον Χρήστο Μάστορα, το μιούζικαλ «Γεια» ενώ απάντησε και στα σχόλια που έκανε για εκείνη η Ελένη Μενεγάκη. Με την ευκαιρία, δείτε το καθηλωτικό τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη.

«Βγήκε στη Μαρία Μπακοδήμου και λες “εντάξει τώρα τι θα πει;” και πάλι φωτίζει ένα κομμάτι της ζωής της, που λες “ρε Δέσποινα, τα ‘χες πει όλα αυτά τόσα χρόνια που είμαστε στον χώρο;”. Σαν να είναι στη φάση της ζωής της που δεν «φοβάται», που νιώθει έτοιμη να πει αυτά που νιώθει και αισθάνεται, τα οποία μέχρι τώρα τα είχε κλειδαμπαρωμένα. Αυτή την τελευταία διετία νιώθω –συνέντευξη, συνέντευξη- ότι τώρα τη γνωρίζω τη Δέσποινα. Την ξέρω από το ξεκίνημα, όπως κι εκείνη με ξέρει από το ξεκίνημα. Μαζί ξεκινήσαμε.

Δε μπορείς να τα ξέρεις όλα για έναν άνθρωπο, ξέρεις μόνο αυτό που φαίνεται. Όλοι μας από κάποια φάση της ζωής μας και μετά, κάπως είναι, μεγαλώνουμε και ξέρουμε ότι αυτό που φοβάσαι πια, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Μήπως σας μπέρδεψα; Δεν ξέρω. Κάθε συνέντευξή της, με κάνει αισθάνομαι ακόμα περισσότερο θετικά αισθήματα για εκείνη. Κάθε φορά με αυτά, νιώθω ότι την πλησιάζω και παραπάνω», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της παρουσιάστριας για την τραγουδίστρια (δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο).

Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή στα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν ανέφερε: «Έχουμε πάρα πολλή χημεία με τον Χρήστο Μάστορα και είμαι πολύ χαρούμενη για τη φετινή μας συνεργασία.

Είχα μία συναισθηματική φόρτιση όταν πήγα στην επίσημη πρεμιέρα. Για μένα αλλά και για τον Φοίβο ήταν ο εμπορικότερος δίσκος μας και από τους εμπορικότερους των τελευταίων 50 χρόνων στην Ελλάδα. Βιώσαμε πολύ όμορφα πράγματα. Ήταν ιδιαίτερο, όπως είναι και ο Φοίβος με εξαιρετικές ενορχηστρώσεις στα τραγούδια.

Είπε τέτοιο πράγμα η Ελένη; Ο εσωτερικός μου κόσμος είναι φωτεινός, είμαι χαρούμενη, νιώθω ότι μεγαλώνω όμορφα. Νιώθω ότι αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου και στο σήμερα μου έχω μεγαλώσει όμορφα», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

«Είναι παιδάκια! Δεν βλέπω...»: Το «καυστικό» σχόλιο της Δωροθέας Μερκούρη για την σχέση του Άγγελου Λάτσιου με την κόρη της, Γαία

Ο Άγγελος Λάτσιος έγινε 20 ετών και δέχτηκε ευχές από την οικογένειά του, τους φίλους του και την σύντροφό του, Γαία Μερκούρη. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το ποιες είναι οι σχέσεις Ελένης Μενεγάκη και Δωροθέας Μερκούρη μετά το ειδύλλιο Λάτσιου και Γαίας

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά αγγελούδι μου, σ´αγαπω πολύ!»

Μάλιστα στη πρώτη φωτογραφία βλέπουμε το ερωτευμένο ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο υποβρύχιο φιλί. Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος γνωρίζονται από παιδιά, ωστόσο, η φιλία τους εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share