Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Παράπονο από τον Στέλιο Καζαντζίδη - "Δεν είναι η Μαρινέλλα που..."

Η αποκάλυψη για την ερμηνεύτρια που συζητήθηκε έντονα

4 Δεκεμβρίου 2022 13:14
Παράπονο από τον Στέλιο Καζαντζίδη -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέλιος Καζαντζίδης και η Μαρινέλλα ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα σπουδαιότερα καλλιτεχνικά ντουέτα. Η ένωση των φωνών τους ήταν μελωδική για όλους. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Μαρινέλλας για την εγγονή της.

Μετά τον χωρισμό τους, οι δύο ερμηνευτές έκαναν καιρό να συναντηθούν καλλιτεχνικά, μάλιστα σε συνέντευξη του ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε μιλήσει με νοσταλγία για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Μαρινέλλα.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξής του:

Αποκάλυψη Μαρινέλλας 21 χρόνια μετά το θάνατό του: «Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν ντροπαλός, μαζί του κατάλαβα...»

Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ-Α-Τετ» είχε βρεθεί καλεσμένη πριν καιρό η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αιώνια ζωντάνια της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω ελιξήριο. Γεννήθηκα νέα, θα πεθάνω νέα», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους γάμους της, την κόρη της και τον Στέλιο Καζαντζίδη που αγάπησε πολύ. Με την ευκαιρία δείτε τι είχε αποκαλύψει για το διαζύγιό τους ο μεγάλος τραγουδιστής πριν φύγει από τη ζωή.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να παντρευτώ, ούτε ήθελα να παντρευτώ. Έκανα και δύο γάμους, έτσι για να έχουμε να λέμε. Με τον Στέλιο Καζαντζίδη κατάλαβα αμέσως ότι είχαμε αγάπη ξαφνικά, με είδε, τον είδα στα μάτια, κοιταχτήκαμε και ερωτευτήκαμε. Πολύ καλό παιδί, ντροπαλός κι αυτός. Άρχισα να μιλάω εγώ για τη δουλειά του και λιγότερο εκείνος. Δεν του άρεσε να βγαίνει το βράδυ να τραγουδάει. Ήταν η μεγαλύτερη φωνή, δεν το συζητάω! Ο Μπιθικώτσης ήταν μετά» είπε η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

γάμος Μαρινέλλας Καζαντζίδη

Για τη σχέση που είχε με τον Καζαντζίδη και την σύζυγό του, η Μαρινέλλα είπε: «Σχεδόν κάθε απόγευμα πήγαινα στο σπίτι της Βάσως και του Στέλιου Καζαντζίδη. Επειδή ήταν απέξω κάμερες και δημοσιογράφοι, βρήκαμε έναν δρόμο που μου είπε η Βάσω και έμπαινα στο σπίτι τους κρυφά. Όπως και στο νοσοκομείο που πήγαινα, έμπαινα από το γκαράζ».

Η αποκάλυψη για τη Βίκυ Μοσχολιού

«Εγώ με λιγότερο σπουδαία τραγούδια, έκανα πολύ μεγαλύτερο σουξέ από ότι η Βίκυ Μοσχολιού.

Η Βίκυ ήταν πιο περιορισμένη σε ένα κέντρο διασκέδασης. Εγώ το κέντρο διασκέδασης το έπαιρνα και το έκανα ό,τι ήθελα. Δεν άρπαξα το "Σταλιά Σταλιά", μου το έδωσε η Αλίκη», εξήγησε για τη Βίκυ Μοσχολιού.

«Ήθελε μεγάλα κότσια για να μεγαλώσω μόνη μου την κόρη μου. Δεν πήγαινα στο σχολείο της για να μου πουν οι καθηγητές πώς πάει το παιδί. Περίμενα να μπουν όλα τα παιδάκια στις τάξεις, να μην υπάρχουν άλλοι γονείς και πήγαινα στο γραφείο του διευθυντή. Και έφευγα πάλι όταν δεν υπήρχαν παιδιά», εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share