Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αρπαγμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: "Τι μου έκανες μωρή;" - Δεν συγκράτησε την ενόχλησή του ο ηθοποιός

Τα είπε χύμα

4 Δεκεμβρίου 2022 12:59
Αρπαγμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόσφατα ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε φιλοξενηστην εκπομπή «Δύο στη 1» κι οι ερωτήσεις για το «για πάντα», στο οποίο ο ηθοποιός έχει δηλώσει παλιότερα ότι δεν πιστεύει, μπήκαν στο επίκεντρο. Το ίδιο και κάποιες δηλώσεις του για την απιστία, με τον ηθοποιό αρχικά, να μην είναι και τόσο πρόθυμος να απαντήσει. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του ηθοποιού για το "στην υγειά μας".

«Τι να πω; Ξέρω εγώ; Εσύ τι λες; Παιδιά ότι θέλετε να πούμε, θα τα πούμε μεταξύ μας. Δεν ισχύει για τίποτα το για πάντα. Μόνο κάποιες σταθερές υπάρχουν στη ζωή του καθενός. Οι φίλοι, η οικογένεια, τα παιδιά, οι άνθρωποι που αγαπά και κάποιες αρχές που δεν θέλει να τις παραβεί ποτέ. Από εκεί και πέρα αφήνουμε τη ζωή να αποφασίσει. Ως γνωστόν έχει μεγαλύτερη φαντασία από εμάς» είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντώντας στην ερώτηση του Δημήτρη Γιαγτζόλου στη διάρκεια της εκπομπής.

Η Ζωή Κρονάκη επέμεινε κι ο ηθοποιός αντέδρασε με χαμόγελο: «Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου; Τι θέλεις; Εντάξει δυσκολεύομαι με τα χρόνια. Μάλλον φταίει η ηλικία. Πολύ δύσκολα να με συγκινήσει κάτι. Μακάρι να βρεθεί. Είμαι μισάνοιχτος. Ακόμα κι όταν μου συνέβη (η απιστία), πήγα σε ένα βράχο, κάπνισα δύο τσιγάρα και μετά είπα οκ. Είπα “τον Γιώργο Φούντα θα παριστάνεις; Τι μου έκανες μωρή; Ο άνθρωπος για να το έκανε, το ήθελε…” Δεν το ανέφερα ποτέ. Να της βγάλεις μετά την Παναγία και να της κοπανάς, εσύ που έκανες αυτό τότε; Αυτό κι αν θα ήταν άνανδρο»

Κλείστηκε σε μοναστήρι: Απόφαση σοκ του Σπύρου Παπαδόπουλου!

Για άγνωστες πτυχές της ζωής του μίλησε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είχε κλειστεί σε μοναστήρι!

Για τον καρκίνο ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως η περιπέτεια της υγείας μου. Όπως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πέσει με τη μηχανή και δεν ξανακαβαλάνε, έχω πέσει με τη μηχανή δυο τρεις φορές, την καβαλάω και συνεχίζω σαν να μην έπεσα ποτέ.

Αυτό έγινε και με τον καρκίνο. Είπα ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δικιά μου. Έχω δουλειές τώρα, δεν μπορώ να φύγω τώρα. Το σοκ δεν ήταν μεγάλο, με εξέπληξα και εγώ ακόμη. Ο γιατρός μου το είπε χοντρά. Φώναξα τον γιο μου και του μίλησα για να ξέρει.

Από μικρό παιδί είμαι έτσι. Ίσως να οφείλεται στον τρόπο που μεγαλώσαμε. Επειδή ήταν τα πράγματα περίεργα, ζούσαμε το σήμερα. Το να σκεφτείς την άλλη βδομάδα ήσουν οπτιμιστής. Ζούσαμε το σήμερα και αν θα τη βγάλουμε» τόνισε.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απάντησε σε ερώτηση για τις δουλειές που έχει κάνει πριν εργαστεί στο θέατρο.

«36 δουλειές έχω αλλάξει», είπε και διευκρίνισε: «έχω αλλάξει 36 επαγγέλματα. Όταν δούλευα σε τρία εργοστάσια ή τρεις ταβέρνες τα μετράω σαν ένα».

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Παπαδόπουλος δούλεψε στην ταβέρνα Νότης στην Καλλιθέα και στο σινεμά Λούσυ στον Κορυδαλλό, όπου μοίραζε ποπ κορν για να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις ταινίες.

Μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τους Απαράδεκτους

«Δεν έχω δει ποτέ τους Απαράδεκτους. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου με έβριζε που δεν έβλεπα. Δεν θα έχουμε αναβίωση των Απαράδεκτων στην τηλεόραση. Θα γίνει μια δουλειά το καλοκαίρι που γράφει η Δήμητρα, μια επιθεώρηση με πολύ σπουδαίους ηθοποιούς. Κι επειδή ήταν να είμαι κι εγώ, αλλά επέλεξα να ξεκουραστώ γιατί δεν… πάει δεύτερη χρονιά καλοκαίρι. Θα ήμασταν εγώ, η Δήμητρα και ο Μπέζος κι έτσι βγήκε η φήμη περί αναβίωσης των Απαράδεκτων.

Βέβαια ήταν ωραία εκείνη η εποχή. Με τον Βλάσση κάναμε πολύ καλή παρέα. Ήταν ένας υπέροχος τύπος, πολύ σπουδαίος άνθρωπος και δεν ήταν αυτό που φαινόταν ο Βλάσσης. Ήταν ένας τρομερά ευαίσθητος άνθρωπος, νοιαζόταν για τους πάντες. Έκανε ότι δεν τρέχει τίποτα και δεν στεναχωριόμαστε και η ζωή είναι ωραία, αλλά ήταν ψυχούλα», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Σε ερώτηση για τη θρησκεία και την πίστη ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι έχει μείνει σε μοναστήρι.

«Θαυμάζω και καταλαβαίνω τους ανθρώπους που πιστεύουν», υποστήριξε ο ηθοποιός. «Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να πιστεύεις, αλλά μέχρι εκεί», είπε ακόμη για να αποκαλύψει στη συνέχεια γιατί έμεινε σε μοναστήρια.

«Μετέχω στα μυστήρια των μεγάλων εορτών, όπως το Πάσχα, μου αρέσουν τα μικρά εκκλησάκια, τα παλιά μοναστήρια, έχω μείνει σε μοναστήρι για μήνες», επισήμανε και πρόσθεσε: «Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών (σ.σ. εννοούσε τη φτώχεια της οικογένειάς του), με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αβγά φρέσκα και διάφορα».

Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξή του στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share