Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Σόκαρε ο Γιάννης Μπέζος: «"Μαύρο πρόβατο"... "Χίτλερ"... Ένας αιμοσταγής πρωταγωνιστής που δεν...»

«Δεν με νοιάζει η γνώμη...»

4 Δεκεμβρίου 2022 12:16
Σόκαρε ο Γιάννης Μπέζος: «
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O ηθοποιός Γιάννης Μπέζος είπε και πάλι μοναδικές ατάκες, που θα συζητηθούν, μιλώντας για την στάση ζωής του, για την δουλειά αλλά και την οικογένειά του, ενώ αρνήθηκε μια selfie στην Μαρία Μπακοδήμου και εν τέλει τούς έβγαλε κάποιος μια φωτογραφία! Με την ευκαιρία δείτε την άγνωστη σχέση του Γιάννη Μπέζου με ηθοποιό του «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Με νοιάζει η γνώμη των άλλων. Δεν με νοιάζει η γνώμη των ανόητων. Η γνώμη ανθρώπων που τους εκτιμώ, με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Το μότο μου στη ζωή είναι “θάρρος”.

Αυτό προσπαθώ να λέω και στους νεότερους κυρίως είναι, όχι να δουλεύουν με θάρρος, να ζουν με θάρρος. Και να μην φοβούνται κυρίως την παρέα τους. Ξέρετε η παρέα μας, είναι ο χειρότερος εχθρός μας.

Εάν ένας νέος διαφωνήσει με την παρέα του είναι μαύρο πρόβατο. Η παρέα είναι πολλές φορές χειρότερη από τον Χίτλερ, βέβαια».

«Έχω σταματήσει τρεις σειρές, όχι μια, το “Ευτυχισμένοι Μαζί”, το “Άκρως Οικογενειακόν” και της “Ελλάδος τα παιδιά” επειδή κάποια στιγμή δεν έπρεπε να συνεχίσουν διότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που έπρεπε», είπε στη συνέχεια και συμπλήρωσε:

«Πολλοί είπαν διάφορα ότι είμαι ένας αιμοσταγής πρωταγωνιστής που δεν σκέφτομαι τους άλλους και τα λοιπά. Επιμένω και ξαναλέω, το αν σκέφτομαι τους συναδέλφους μου αυτό έχει κριθεί. Εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα».

Ο Γιάννης Μπέζος, άλλωστε, τόνισε πως αποφεύγει να δίνει συμβουλές γενικά, καθώς οι άνθρωποι δεν τις ακούνε και τις βαριούνται.

«Ο Γιώργος Κιμούλης έχει...»: Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τα όσα γνωρίζει

Ο Γιάννης Μπέζος έχει μια μακροχρόνια πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στη τηλεόραση, με αποτέλεσμα να έχει συνεργαστεί και να γνωρίζει πολλούς ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου Κιμούλη. Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε αποκαλύψει για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του.

«Πάντα ακούγονται πράγματα σε αυτή τη δουλειά και ακουγόντουσαν και ακούγονται. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Δεν αρνούμαι ούτε κρίνω τους ανθρώπους που κατηγορούν, κάποιον λόγο θα έχουν φυσικά, γιατί είναι ζοφερά πράγματα αυτά εφόσον συνέβησαν. Γι’ αυτά θα απολογηθούν οι ίδιοι. Υπάρχει, όμως, κίνδυνος να υπάρξει μια εικόνα ότι ο χώρος ο δικός μας είναι ένα κολαστήριο που γίνονται μόνο αυτά.

Κιμούλης Μπέζος Τσαλίκη

Θεωρώ ότι το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου για να δώσεις δουλειά σε κάποιον που ξεκινάει την καριέρα του, το θεωρώ απίστευτα χυδαίο και ένδειξη δειλίας.

Ο Γιώργος Κιμούλης έχει τεράστια πορεία, είναι ένας άνθρωπος με χαρακτήρα εκρηκτικό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δικαιολογούνται τέτοιες πράξεις. Εγώ, ελάχιστα που δούλεψα μαζί του δεν είδα κάτι τέτοιο»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share