Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατροπή από τον Μάρκο Σεφερλή - Η αποκάλυψη για την Έλενα Τσαβαλιά που δεν περίμενε κανείς

"Θα γελάσει κανείς..."

4 Δεκεμβρίου 2022 12:08
Ανατροπή από τον Μάρκο Σεφερλή - Η αποκάλυψη για την Έλενα Τσαβαλιά που δεν περίμενε κανείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις μέσα από τις οποίες έχει αποκαλύψει μυστικά από τον γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά. Με την ευκαιρία, δείτε την εικόνα με την Έλενα Τσαβαλιά έγκυο.

Μία από αυτές ήταν πρόσφατα στην εκπομπή "Ελένη" με την Ελένη Μενεγάκη.

«Το κοινό μου είναι αμετακίνητο. Δεν επηρεάστηκα από αυτά που άκουσα. Το κοινό μου αυτά που θέλει από μένα, τα παίρνει. Εγώ φροντίζω να εξελίσσω αυτό που κάνω αυτά τα χρόνια και να εξελίσσω και το κοινό μου» τόνισε ο Μάρκος Σεφερλής για την αγάπη που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια από τους θαυμαστές του.

«Στο κοινό μου τώρα πια, είναι γονείς που έχουν ξεκινήσει να με βλέπουν από παιδιά. Ήταν παιδιά και τώρα έχουν κάνει παιδιά εκείνοι» συμπλήρωσε ο επιτυχημένος κωμικός ηθοποιός και παρουσιαστής.

Μιλώντας για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει, ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε ότι «πολλοί από τους παίκτες έρχονται αγχωμένοι, ενώ έρχονται και πολλοί απλά για να με γνωρίσουν, όχι για να κερδίσουν».

«Σε κάθε παράσταση υπάρχει ένας που γελάει ακατάπαυστα» σημείωσε ο Μάρκος Σεφερλής, προσθέτοντας: «είναι και η διάθεσή μου τέτοια. Εγώ βγαίνω για να παίξω ένα παιχνίδι, να περάσω καλά, όχι για να παίξω θέατρο».

«Κάθε μέρα είναι κάτι άλλο, ξεχνάω τα πάντα και ανεβαίνω στη σκηνή και είμαι άλλος άνθρωπος» συμπλήρωσε.

«Οι κριτικές που έχουν γραφτεί από επαγγελματίες με επηρεάζουν και προσπαθώ να βελτιώνομαι, ενώ και από θεατές που έχουν δει την παράσταση και μου λένε κάτι, το ακούω και το σκέφτομαι» τόνισε για την κριτική που του γίνεται.

Για την ερώτηση που κάνει πάντα στη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά ανέφερε ότι είναι: «Θα γελάσει κανείς με την παράσταση;», με την απάντηση να είναι πάντα θετική.

«Είμαι περήφανος για όσα έχω κατακτήσει, για όλη αυτή την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο και είμαι περήφανος και για την όμορφη οικογένεια που έχω δημιουργήσει» συμπλήρωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share